00Deniz Aydın00 Hectopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 7 8 Eylül 2018 #1 Arkadaşlar geçen gün bi nostalji yapayim dedim NFS MW yükledim fakat oyunda hiçbir ara sahne yani sinematik sahne yok. Sebebi nedir ve bunu düzeltmem için herhangi bir dosya indirmem gerekli mi veya ne yapmam gerek? NOT: Oyunum orijinal değil... Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2018
Arkadaşlar geçen gün bi nostalji yapayim dedim NFS MW yükledim fakat oyunda hiçbir ara sahne yani sinematik sahne yok. Sebebi nedir ve bunu düzeltmem için herhangi bir dosya indirmem gerekli mi veya ne yapmam gerek? NOT: Oyunum orijinal değil...
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 8 Eylül 2018 #2 Yüksek ihtimalle ara sahne dosyaları silinmiştir. Boyutu düşürmek için korsan oyunlarda kullanılan bir yöntem. Artı 0 Eksi
Yüksek ihtimalle ara sahne dosyaları silinmiştir. Boyutu düşürmek için korsan oyunlarda kullanılan bir yöntem.