waltz_0 Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #1 NFS Most Wanted oyununa mod yukleyecegim. Fakat nasıl yapacagimi bilmiyorum. Nexusmod da modlar var fakat bir turlu yukleyemedim. Oyun crack orijinalini bulamadım. Bundan dolayı olabilir mi? Oyun 2005 versiyonu 1.3 sürüm.
NFS Most Wanted oyununa mod yukleyecegim. Fakat nasıl yapacagimi bilmiyorum. Nexusmod da modlar var fakat bir turlu yukleyemedim. Oyun crack orijinalini bulamadım. Bundan dolayı olabilir mi? Oyun 2005 versiyonu 1.3 sürüm.
C cebrail77 Picopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 30 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #2 Hocam yardım edin addon car pack diye mod paketi var nasıl kuracağım.
waltz_0 Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 cebrail77 dedi: Hocam yardım edin addon car pack diye mod paketi var nasıl kuracağım. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum bilende yok zannedersem.
cebrail77 dedi: Hocam yardım edin addon car pack diye mod paketi var nasıl kuracağım. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum bilende yok zannedersem.
C cebrail77 Picopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 30 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #4 waltz_0 dedi: Bende bilmiyorum bilende yok zannedersem. Genişletmek için tıkla... Kankam bende modlayamadım ama Redux mod paketi indirdim sende indirebilirin ve oyun crack olması sorun değil zaten orijinal yok piyasada.
waltz_0 dedi: Bende bilmiyorum bilende yok zannedersem. Genişletmek için tıkla... Kankam bende modlayamadım ama Redux mod paketi indirdim sende indirebilirin ve oyun crack olması sorun değil zaten orijinal yok piyasada.