NFS MW Redux V2 save dosyası var mı?

cebrail77

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hocamlar NFS MW Redux V2 oynuyorum, save istiyorum, bitirmeye üşeniyorum. Save verirseniz mutlu olurum.

Normal MW 2005 save dosyaları çalıaşcaktır.

Normal MW 2005 save dosyaları çalıaşcaktır.
V3 te çalışmıyordu sanki. V2'de de çalışmayabilir.

Elimde yok ama onların Discord sunuculari var onlardan isteyebilirsin veya oyun içindeyken V2 de varmı bilmiyorum F5'e basın veya tüm F li tuşları deneyin tüm kilitler açıldi diye mesaj gelir varsa.

Yok çalışmıyor hocam.
Normal kayıtlarda olmuyor
@Pentium D
V2 kullanan çok azdır bence sistem düşük değilse V3 indirin. V3'te Save dosyası bulursunuz.
Ve bence herşeyden önce onların Discord sunucusuna girip sormayı deneyin.

V2 kullanan çok azdır bence sistem düşük değilse V3 indirin. V3'te Save dosyası bulursunuz.
Ve bence her şeyden önce onların Discord sunucusuna girip sormayı deneyin.

Hocam şey 4050 32 GB RAM ama V2 daha çok araba var o yüzden

Hocam şey 4050 32 GB RAM ama V2 daha çok araba var o yüzden
Hocam o zaman dediğim gibi Youtube'a Redux V2 yazın adamın kanalından son videodan falan DC sunucusuna girin sohbet kısmına yazıp Save isteyin belki vardır atar biri.

Veya Scripts klasöründeki Extra Options'tan
ReplayBlacklistRaces 0 olur 1 yapın
Bunu aç ve oyun içinde UnlockAllThings hilesini aktif edin yani f5 tuşu olması lazım deneyin bulursunuz.
Böylece sadece 15 adamın yarışını yaparsanız

Birde Continue bugu var 2şer 2şer adam atlayabiliyorsunuz YouTubetan bulabilirsiniz buradan anlatılacak birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…