MehmetY32 Femtopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #1 Oyunları sorunsuz bir şekilde yükledim ve oyunlar açıldı. Fakat CD'leri çıkartıp tekrar açtığımda hata verdi. Bu sorunları nasıl çözebilirim?
Oyunları sorunsuz bir şekilde yükledim ve oyunlar açıldı. Fakat CD'leri çıkartıp tekrar açtığımda hata verdi. Bu sorunları nasıl çözebilirim?
thelastmonican Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 27 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #2 internet’ten crack dosyalarını indirerek sorunsuz giriş yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 3 Nisan 2021 #3 MehmetY32 dedi: Eki Görüntüle 955670 Eki Görüntüle 955671 Oyunları sorunsuz bir şekilde yükledim ve oyunlar açıldı. Fakat CD'leri çıkartıp tekrar açtığımda hata verdi. Bu sorunları nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... İlla crack gerek ede, yani sadece 5MB bir dosya. Artı 0 Eksi
MehmetY32 dedi: Eki Görüntüle 955670 Eki Görüntüle 955671 Oyunları sorunsuz bir şekilde yükledim ve oyunlar açıldı. Fakat CD'leri çıkartıp tekrar açtığımda hata verdi. Bu sorunları nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... İlla crack gerek ede, yani sadece 5MB bir dosya.
KS KS MehmetY32 Femtopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #4 Akif9748 dedi: İlla crack gerek ede, yani sadece 5MB bir dosya. Genişletmek için tıkla... thelastmonican dedi: internet’ten crack dosyalarını indirerek sorunsuz giriş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nereden ve nasıl yaparım anlatır mısınız? Artı 0 Eksi
Akif9748 dedi: İlla crack gerek ede, yani sadece 5MB bir dosya. Genişletmek için tıkla... thelastmonican dedi: internet’ten crack dosyalarını indirerek sorunsuz giriş yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nereden ve nasıl yaparım anlatır mısınız?
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 3 Nisan 2021 #5 MehmetY32 dedi: Nereden ve nasıl yaparım anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Burada paylaşmak yasak ede, tek sorun da o. Artı 0 Eksi
MehmetY32 dedi: Nereden ve nasıl yaparım anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Burada paylaşmak yasak ede, tek sorun da o.
thelastmonican Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 27 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #6 MehmetY32 dedi: Nereden ve nasıl yaparım anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... en iyisi sen youtube a nfs mw crack yaz videoyu izle zaten alında link verirler.Onu yap daha sonra ug2 için crack yaz öyle çözersin Artı 0 Eksi
MehmetY32 dedi: Nereden ve nasıl yaparım anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... en iyisi sen youtube a nfs mw crack yaz videoyu izle zaten alında link verirler.Onu yap daha sonra ug2 için crack yaz öyle çözersin