Talha Bahar Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #1 Steam'den almış olduğum NFS Neat oyununda yanlış bir başlangıc yaptım ve oyuna 0'dan baslamak istiyorum ama bir türlü nasıl yapacagımı bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Steam'den almış olduğum NFS Neat oyununda yanlış bir başlangıc yaptım ve oyuna 0'dan baslamak istiyorum ama bir türlü nasıl yapacagımı bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Kasım 2023 #2 C:\Users\%UserName%\Documents\Need for Speed Heat\SaveGame\savegame Save dosyalarını sildiginizde olması gerekiyor diye biliyorum. Artı 1 Eksi
C:\Users\%UserName%\Documents\Need for Speed Heat\SaveGame\savegame Save dosyalarını sildiginizde olması gerekiyor diye biliyorum.
aragonnnn02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.258 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #3 Benim de başıma geldi. Saveyi direk belgelerden silmek gerekiyor. Konsol için nasıldır bilemiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Talha Bahar Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #4 Kaanolovski dedi: C:\Users\%UserName%\Documents\Need for Speed Heat\SaveGame\savegame Save dosyalarını sildiginizde olması gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna bir şey oldu. 10FPS oluyor max Afterburner'dan baktım. Ekran kartı 4060 ama 20W yiyor. İşlemci de 17W Turbo'da. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: C:\Users\%UserName%\Documents\Need for Speed Heat\SaveGame\savegame Save dosyalarını sildiginizde olması gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna bir şey oldu. 10FPS oluyor max Afterburner'dan baktım. Ekran kartı 4060 ama 20W yiyor. İşlemci de 17W Turbo'da.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Kasım 2023 #5 Talha Bahar dedi: Hocam oyuna bir şey oldu. 10FPS oluyor max Afterburner'dan baktım. Ekran kartı 4060 ama 20W yiyor. İşlemci de 17W Turbo'da. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam üzerinden dosyaları doğrulayıp yeniden açar mısınız oyunu? Artı 0 Eksi
Talha Bahar dedi: Hocam oyuna bir şey oldu. 10FPS oluyor max Afterburner'dan baktım. Ekran kartı 4060 ama 20W yiyor. İşlemci de 17W Turbo'da. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam üzerinden dosyaları doğrulayıp yeniden açar mısınız oyunu?
KS KS Talha Bahar Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #6 Kaanolovski dedi: Hocam Steam üzerinden dosyaları doğrulayıp yeniden açar mısınız oyunu? Genişletmek için tıkla... Hocam direk gitmiş ekran kartı. Niye olabilir? Tüm oyunlarda oyle. Ekran kartı max 20W oluyor. Forum açacağım şimdi. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Hocam Steam üzerinden dosyaları doğrulayıp yeniden açar mısınız oyunu? Genişletmek için tıkla... Hocam direk gitmiş ekran kartı. Niye olabilir? Tüm oyunlarda oyle. Ekran kartı max 20W oluyor. Forum açacağım şimdi.