Çözüm NFS Payback "Detected AMD Radeon driver version" Hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nfspayback yükledim çok hey canlıydım AMD Update hatasını alana kadar. Driver yazılımım son sürüm olmasına rağmen aynı hatayı almaktayım. 13.2 istiyor ben de 13.4 kurulu açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartın aşırı eski ise oyunu hiç desteklemiyor olabilir. 13.4 demek sürücü 2013 çıkışlı demek. Payback ise 2017 oyunu.

Evet, sorun ekran kartının aşırı eski olması. Daha güncel, sürücüsü çıkan bir karta geçmen lazım.

Oyunu korsan kullanıyor olman zaten başlı başına bir sorun. Korsan sürüme destek vermiyoruz.
Dostum benim ekran kartım ATI Radeon HD Series 4800 ama 4800 olmadğından 4810 sürümünü yüklemem gerekiyor şu an tam sürüde yani güncel.

Bir çözümünü söylerdim fakat burda korsana destek olmadığı için yetkilerim kısıtlanabilir o yüzden söylemiyorum.
Sorun değil kardeşim canın sağ olsun yeter.

Ekran kartın aşırı eski ise oyunu hiç desteklemiyor olabilir. 13.4 demek sürücü 2013 çıkışlı demek. Payback ise 2017 oyunu.

Evet, sorun ekran kartının aşırı eski olması. Daha güncel, sürücüsü çıkan bir karta geçmen lazım.

Oyunu korsan kullanıyor olman zaten başlı başına bir sorun. Korsan sürüme destek vermiyoruz.

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel kardeşim şu videoyu izleyip yaparmısın sorunun çözüleceğini düşünüyorum o zaman.

Hocam adamın konusunu okuma zahmetinde bulundunuz mu? Başlığı bile okumamışsınız. Adam NVIDIA ekran kartı kullanmıyor, AMD kart kullanıyor. Paylaştığınız video hiçbir işine yaramaz.

Çözüm: Yeni bir ekran kartı almak.

Zira oynamak istediğiniz oyun 2017 yılına ait ama ekran kartınız 2008 yılına ait. 9 senelik kart için de AMD sürücü desteğini kesmiş doğal olarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…