Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 24 Aralık 2020 #1 Selamlar. NFS Payback'de hurda aracımı sattım. Galeride alınabilir gözüküyor fiyatı falan yazıyor ama araba kilitli. Nasıl satın alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2020
Selamlar. NFS Payback'de hurda aracımı sattım. Galeride alınabilir gözüküyor fiyatı falan yazıyor ama araba kilitli. Nasıl satın alabilirim?
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 24 Aralık 2020 #2 Hurda araçları açmak için haritada bulunan hurdaları toplaman lazım.
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 24 Aralık 2020 #3 dostum biliyorum zaten topladım parçaları arabayı birleştirdim ama sonra sattım
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 24 Aralık 2020 #4 Hurda araçlar tekrar satın alınamaz. Diğer bazı araçlar da ya belli seviyede ya da DLC ile açılır.
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 24 Aralık 2020 #5 JohnConstantine dedi: Hurda araçlar tekrar satın alınamaz. Diğer bazı araçlar da ya belli seviyede ya da DLC ile açılır. Genişletmek için tıkla... fiyatı falan yazıyor galeride hile ile filan satın almak mümkün değil mi yada bir şekilde yama yapmak?
JohnConstantine dedi: Hurda araçlar tekrar satın alınamaz. Diğer bazı araçlar da ya belli seviyede ya da DLC ile açılır. Genişletmek için tıkla... fiyatı falan yazıyor galeride hile ile filan satın almak mümkün değil mi yada bir şekilde yama yapmak?
qwildclaws Kilopat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 299 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Ocak 2021 #6 Hurda araçların markette satın alınabilir olması için tüm hurda araçları tamamlayıp, birleştirmen gerekiyor. Ancak o zaman galeriden alabilirisin.
Hurda araçların markette satın alınabilir olması için tüm hurda araçları tamamlayıp, birleştirmen gerekiyor. Ancak o zaman galeriden alabilirisin.