NFS Rivals ve Hot Pursuit nasıl?

Daha fazla  
Merhaba. Son zamanlarda Rivals ve Hot Pursuit Remastered'i oynuyorum sık sık. İki oyun da bence çok güzel. Keşke Rivals'a Remastered yapılsa diyorum. Sizce yapılabilir mi, NFS serisi 2010-2014 dönemini unutmuş olabilir mi?

2015 sonrasında çıkan oyunlar da fena değil bence, hatta NFS 2015 bayağı iyi diye düşünüyorum. Ama Hot Pursuit ve Rivals'tan aldığım heyecan daha fazla. Özellikle Hot Pursuit'de Online kısımlarında yarışlara girmek çok daha kolay ve güzel ve de çeşitli. Sıkıcı olmayan yarış modları var.

Rivals'ta 30 FPS sınırı var ama bu düzeltilebiliyor. Onun dışında grafikler hâlâ çok güzel geliyor gözüme. Gece yarışlarında yağmur, rüzgâr olması; şimşeklerle tüm yoların anlık aydınlanması çok iyi hissettiriyor. Remastered ile 30 FPS sınırı doğal yollardan çözülse, yeni araçlar eklense, Steam başarımları vs gelse çok mutlu olurdum.

Hot Pursuit Remastered'ı daha çok beğeniyorum. Rivals'ta haritadan atma bug'ı ve 30 fps sorunu var. Bir de Rivals'ta araç kamera açısı olarak çok kısıtlı seçenekler var. Yeni bir NFS Hot Pursuit oyunu yapılmasını istiyorum. NFS The Run 2 yapılsın istiyorum bir de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Evet eksikleri giderilse bence Rivals da tam bir oyun olacak. Run da güzel, bence de yenileri gelmeli bu serilerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…