tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 707 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2021 #1 Öncelikle selamlar, elimde milattan kalma Casper'ın bir direksiyonu var ve nfs:shift için ayarlarını yapamadım. Fotoğraflardaki gibi direksiyon isimleri var ancak o listede benim direksiyonum yok ve oyun benim direksiyonumu görmüyor ne yapmam lazım? Dosya Ekleri IMG_20211218_173143.jpg 248,9 KB · Görüntüleme: 114 IMG_20211218_173206.jpg 251 KB · Görüntüleme: 113 IMG_20211218_173221.jpg 225,8 KB · Görüntüleme: 87
Öncelikle selamlar, elimde milattan kalma Casper'ın bir direksiyonu var ve nfs:shift için ayarlarını yapamadım. Fotoğraflardaki gibi direksiyon isimleri var ancak o listede benim direksiyonum yok ve oyun benim direksiyonumu görmüyor ne yapmam lazım?
flitttermice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 1.415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #2 Direksiyonun driveri vb var mı? Bir de her oyun kabul etmez desteklemiyor ise. Direksiyonu başka bir Oyun'da denediniz mi? Artı 0 Eksi
Direksiyonun driveri vb var mı? Bir de her oyun kabul etmez desteklemiyor ise. Direksiyonu başka bir Oyun'da denediniz mi?
KS KS tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 707 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2021 #3 flitttermice dedi: Direksiyonun driveri vb var mı? Bir de her oyun kabul etmez desteklemiyor ise. Direksiyonu başka bir Oyun'da denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim diğer oyunlar Universal Controller diye görüyor, driver'ı var mı bilmiyorum ama büyük ihtimal yoktur. Artı 0 Eksi
flitttermice dedi: Direksiyonun driveri vb var mı? Bir de her oyun kabul etmez desteklemiyor ise. Direksiyonu başka bir Oyun'da denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim diğer oyunlar Universal Controller diye görüyor, driver'ı var mı bilmiyorum ama büyük ihtimal yoktur.
flitttermice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 1.415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #4 Oyun kaynaklıdır dostum o zaman universal ise eğer program var ise farklı cihaz olarak tanıtıp oyunun desteklediği Controller diye oynayabilirsin. Artı 0 Eksi
Oyun kaynaklıdır dostum o zaman universal ise eğer program var ise farklı cihaz olarak tanıtıp oyunun desteklediği Controller diye oynayabilirsin.