hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 17 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar selam, 30 FPS sınırını nasıl kaldırabilirim? Ayarlardan dikey senkronizasyonu kapattım fakat hala 30 FPS. Nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz? AMD Radeon 7670M ile oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2021
Arkadaşlar selam, 30 FPS sınırını nasıl kaldırabilirim? Ayarlardan dikey senkronizasyonu kapattım fakat hala 30 FPS. Nasıl düzeltebilirim yardımcı olur musunuz? AMD Radeon 7670M ile oynuyorum.
KS KS hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 17 Ağustos 2021 #11 MedicalTechnic dedi: Hocam tekrar söylüyorum onunla alakası yok benim dediğimi yapın sorun çözülecektir. Exeden sonra kabul etmediği için " işaretinden sonra yaptım uygula dedim yine aynı. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
MedicalTechnic dedi: Hocam tekrar söylüyorum onunla alakası yok benim dediğimi yapın sorun çözülecektir. Exeden sonra kabul etmediği için " işaretinden sonra yaptım uygula dedim yine aynı. Genişletmek için tıkla...