Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #1 Forumlarda falan Windows 11'de oyunun açılmadığı yazıyor. Oynamamın bir yolu var mı?
kerem807 Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 314 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #2 Ben geçenlerde indirip oynamıştım. Hiçbir oyun platformunda satilmadigi için site ismi vermemde sıkıntı olur mu? Artı 0 Eksi
Ben geçenlerde indirip oynamıştım. Hiçbir oyun platformunda satilmadigi için site ismi vermemde sıkıntı olur mu?
KS KS Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #3 kerem807 dedi: Ben geçenlerde indirip oynamıştım. Hiçbir oyun platformunda satilmadigi için site ismi vermemde sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Daha demin bir konuda okudum, oyun orjinal olarak satılmadığı için crack desteği verebildiğimiz yazıyordu. Artı 0 Eksi
kerem807 dedi: Ben geçenlerde indirip oynamıştım. Hiçbir oyun platformunda satilmadigi için site ismi vermemde sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Daha demin bir konuda okudum, oyun orjinal olarak satılmadığı için crack desteği verebildiğimiz yazıyordu.
kerem807 Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 314 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #4 Neshter dedi: Daha demin bir konuda okudum, oyun orjinal olarak satılmadığı için crack desteği verebildiğimiz yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Oyunindirvip sitenin adı drive veya mailru yoluyla linklerden indirebilirsin tam ekran yapmak içinde youtube a yazarsan çıkar. Artı 0 Eksi
Neshter dedi: Daha demin bir konuda okudum, oyun orjinal olarak satılmadığı için crack desteği verebildiğimiz yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Oyunindirvip sitenin adı drive veya mailru yoluyla linklerden indirebilirsin tam ekran yapmak içinde youtube a yazarsan çıkar.