NFS Unbound bilgisayardan oynanıyor mu?

• Konuyu başlatan Dorzi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 952

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Chrome'dan Xbox'tan NFS Unbound aldım ama bilgisayarda görünmüyor. Sonra konsol için falan olduğunu gördüm bilgisayardan oynanmıyor mu bu iade edebilir miyim? Bilgisayardan oynandığını biliyorum ama konsol için mi aldım anlamadım.

Kankam attığın linkte sağa bakarak biraz aşağı in orada Oynatılabilir: Xbox yazıyor sadece.
Evet farkettim. Bilgisayar için satılmıyor mu? Uygulamadan satın alamayınca Chrome'dan girdim.

Gamepass'de uçmuş 160 TL zaten oyunun kendisiydi. Bi ara Epic'te indirimdeydi onu kaçırınca burada görünce hemen almıştım. İndirim bekleyecez artık. İade ediyorum arkadaşlar.

Gamepass'de uçmuş 160 TL zaten oyunun kendisiydi. Bi ara Epic'te indirimdeydi onu kaçırınca burada görünce hemen almıştım. İndirim bekleyecez artık. İade ediyorum arkadaşlar.
Aynen öyle indirim bekleyeceksin. İade şart.

Aynen öyle indirim bekleyeceksin. İade şart.
Yanlış öge alındı seçeneğini işaretledim. Ek ayrıntılarda bilmemiz gereken birşey var mı diyor yazmak zorunlu değil yazayim mi yoksa boş mu kalsın?

Yaz gitsin hocam zararı olmaz sana bilgi vermek iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…