HCI
Hectopat
EA Racing Collection'ı satın alamamıştım. Şimdi PS5 üzerinden oynayacağım. EA Play'e tahmini ne zaman eklenir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sonraki NFS çıkınca, tahminen daha 5-6 ay var.
Unbound oynamadım henüz. Diğerleri arasından Payback beni sarmadı, Heat'in gece gündüz olayı hoşuma gitmişti beğendim o oyunu. 2015 zaten muazzam. Eskilerden de Undercover'a gelene kadar hepsini oynayabilirsiniz. Undercover da fena değil de öncekiler daha iyi olduğu için downgrade yemiş gibi oluyorsunuz. Shift serisi de hiç oynamadım. Pro Street kesinlikle öneririm. Rivals'ın da gideri var.Peki o eklenene kadar hangisini oynanmalı hocam? NFS Heat oynadım ama beni pek sarmadı.
Bence Payback son yıllarda çıkan en uzun süre oynanabilecek NFS oyunu ama oynamadıysanız eski NFS'leri (Most Wanted, Underground 1-2, Carbon vb.) oynamalısınız.Peki o eklenene kadar hangisini oynanmalı hocam? NFS Heat oynadım ama beni pek sarmadı.
Heat beni de sarmadı. Şu aralar Grid legends oynuyorum. Arkadaş haklı Payback ve eski seriler oynanır..Bence Payback son yıllarda çıkan en uzun süre oynanabilecek NFS oyunu ama oynamadıysanız eski NFS'leri (Most Wanted, Underground 1-2, Carbon vb.) oynamalısınız.
Hocam bahsettiğiniz durum yeni EA Play'e eklendiği zaman mı oldu? Çünkü ben EA Play'e geldiği gün indirip 35 saat kadar falan oynadım bir sıkıntı olmadı. Kaldırıldığını da görmedim.Az önce fark ettim ve bazı sorunlardan dolayı eklenip kaldırılmış oynayamamış kimse. Sorun geçen ay çözülmüş ve şu an indirebiliyorum tam sürümü.
Hocam bahsettiğiniz durum yeni EA Play'e eklendiği zaman mı oldu? Çünkü ben EA Play'e geldiği gün indirip 35 saat kadar falan oynadım bir sıkıntı olmadı. Kaldırıldığını da görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.