NFS Unbound efekleri kapatılabilir mi?

371182

Hectopat
Makaleler
2
Efekleri kapatılıyor mu, minimum duman efekleri falan değil genel olarak efekler kapatılıyor mu?

Kapatılıyor diye biliyorum, birkaç incelemede görmüştüm.

Bilmiyorum ama tahminimce oyunun efekt üstüne olduğu için kapatılacağını hiç düşünmüyorum ama ne diyim belki dosyalar falan kurcalanıyordur bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun resmi olarak böyle bir özelliği yok. Açıklamada da 3. Parti araç ile yapıldığı yazıyor.

Efektler ne hikmetse bence oyunu tamamlamış.

Kötü olmuş kapatılamaması. Oyunu deneyimlemedim fakat gördüğüm kadarıyla harbiden göz yorar gibi geliyor uzun oynayışta.

Ama çok fazla şikayet aldıklarında bir güncelleme yapıp efek kapatma özelliğini getirebilirler herhalde

Ya kardeşim yapamıyorsan en azından git Forza'dan biraz örnek al bari biraz Forza'ya benzet her sene aynı mekanik aynı sesler aynı sürüş yeter yani efekt koyarak bir yere varamazsın yap şunu adam gibi getir abi eski Carbon'u getir Most Wanted'i güzel hikayeli bir oyun çıkar sürüşleri değiştir mekanikleri değiştir bune abi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…