NFS Unbound Gamepass'e geldi

toomanynights

Kilopat
Makaleler
5
Herhangi bir yerde 10 saatlik oynayış vs. yazmıyor. EA App'de Standart Edition gözüküyor. Yanlışım mı var acaba, başka NFS çıkmadan gelmez diye düşünüyordum.

Yok usta geçen haftalarada hem EA Play'e hem de GamePass'e eklendi.

Evet doğru, geldi. Ben oynuyorum hala. Zaten ne zaman geleceği konusunda bir konu açmıştım fakat kimse cevap vermemişti. Forum böyle bir yer işte.

Bilgisayar için olan game passta da var. Yüklemeye başlıyorum umarım güzel oyundur

Güzel oyun amaçlıdır eski NFS hırsını az da olsa hissettiriyor.
Hissettirmiyor bence. Eksi yanı çok valla. Oynarken çok sinir oluyorum şu polislere. Adam Bugatti sürüyor sanki 2 saniye önce direğe çarpmış takla atmış hemen önüme geliyor ama çok sinir bozuluyor.

Hissettirmiyor bence. Eksi yanı çok valla. Oynarken çok sinir oluyorum şu polislere. Adam Bugatti sürüyor sanki 2 saniye önce direğe çarpmış takla atmış hemen önüme geliyor ama çok sinir bozuluyor.
Polisler bazen kendi kendine bırakıyorlar peşini ben öyle gördüm. Ya da arabaları patlıyor durduk yere. 5 yıldızda değil ama 5 yıldızda kurtulamadım hiç.

Oyunu denedim grafikler şahane hatta şu arabalara eklenen animasyonlar mükemmel olmuş. Yapay zeka çok iyi değil ama heat kadar da iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…