Qertzy Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 23 Haziran 2023 #1 Görsele yüklediğim gibi oyun esnasında görüntü bozuluyor. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (153).png 1,5 MB · Görüntüleme: 148
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 23 Haziran 2023 #2 Crackse normaldir değilse dosyaları doğrulat. Artı 0 Eksi
KS KS Qertzy Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 23 Haziran 2023 #3 MusaEnes dedi: Crackse normaldir değilse dosyaları doğrulat. Genişletmek için tıkla... Game Pass. Artı 0 Eksi
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 23 Haziran 2023 #4 Silip yüklemeyi denediniz mi hocam? Artı 0 Eksi
KS KS Qertzy Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 23 Haziran 2023 #5 MusaEnes dedi: Silip yüklemeyi denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet düzelmedi. Sadece DLSS kullanmak istediğimde böyle olduğunu fark ettim. Bu sorunu başka yaşayan var mı? Son düzenleme: 23 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
MusaEnes dedi: Silip yüklemeyi denediniz mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet düzelmedi. Sadece DLSS kullanmak istediğimde böyle olduğunu fark ettim. Bu sorunu başka yaşayan var mı?
U Umuthan1 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 43 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #6 Qertzy dedi: Evet düzelmedi. Sadece DLSS kullanmak istediğimde böyle olduğunu fark ettim. Bu sorunu başka yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Az önce yükledim ve DLSS kullanımında aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Qertzy dedi: Evet düzelmedi. Sadece DLSS kullanmak istediğimde böyle olduğunu fark ettim. Bu sorunu başka yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Az önce yükledim ve DLSS kullanımında aynı sorunu yaşıyorum.
KS KS Qertzy Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 23 Haziran 2023 #7 Umuthan1 dedi: Az önce yükledim ve DLSS kullanımında aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Yakında güncelleme gelecekmiş bununla ilgili mecbur onu bekleyeceğiz. Artı 0 Eksi
Umuthan1 dedi: Az önce yükledim ve DLSS kullanımında aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Yakında güncelleme gelecekmiş bununla ilgili mecbur onu bekleyeceğiz.
keToretto Femtopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #8 Qertzy dedi: Görsele yüklediğim gibi oyun esnasında görüntü bozuluyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Aga iyi aksamlar geç cevap veriyorum biraz oyunu HDD'den SSD'e tasıdım yine düzelmedi ama görüntü ayarlarından NVIDIA DLSS kısmını off a çekersen hem FPS artıyor hem de düzeliyor bilgine. Artı 0 Eksi
Qertzy dedi: Görsele yüklediğim gibi oyun esnasında görüntü bozuluyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Aga iyi aksamlar geç cevap veriyorum biraz oyunu HDD'den SSD'e tasıdım yine düzelmedi ama görüntü ayarlarından NVIDIA DLSS kısmını off a çekersen hem FPS artıyor hem de düzeliyor bilgine.
kfelek Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 655 Çözümler 11 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Görüntü Operatörü 21 Temmuz 2023 #9 Qertzy dedi: Yakında güncelleme gelecekmiş bununla ilgili mecbur onu bekleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor üstelik çokta düşük bir performans alıyorum kabaca sistemim laptop i7-11800h - rtx3060 - 16gb ram Artı 0 Eksi
Qertzy dedi: Yakında güncelleme gelecekmiş bununla ilgili mecbur onu bekleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Sorun devam ediyor üstelik çokta düşük bir performans alıyorum kabaca sistemim laptop i7-11800h - rtx3060 - 16gb ram