HezeyaN Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Klavye ayarlarını kendime göre özelleştiriyorum. Oyundan çıkıp tekrar girdiğimde klavye ayarları tekrar eski haline geliyor.
Klavye ayarlarını kendime göre özelleştiriyorum. Oyundan çıkıp tekrar girdiğimde klavye ayarları tekrar eski haline geliyor.
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 17 Haziran 2023 #2 HezeyaN dedi: Klavye ayarlarını kendime göre özelleştiriyorum. Oyundan çıkıp tekrar girdiğimde klavye ayarları tekrar eski haline geliyor. Genişletmek için tıkla... Buluta kaydetme aktif mi? Aktif edilmesi lazım, güncelleme geldiyse de olabilir ama oto kayıt nedeniyle olabilir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
HezeyaN dedi: Klavye ayarlarını kendime göre özelleştiriyorum. Oyundan çıkıp tekrar girdiğimde klavye ayarları tekrar eski haline geliyor. Genişletmek için tıkla... Buluta kaydetme aktif mi? Aktif edilmesi lazım, güncelleme geldiyse de olabilir ama oto kayıt nedeniyle olabilir diye düşünüyorum.
KS KS HezeyaN Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 G3BEN dedi: Buluta kaydetme aktif mi? Aktif edilmesi lazım, güncelleme geldiyse de olabilir ama oto kayıt nedeniyle olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hepsi aktif nedeni çözmedim hâlâ. Artı 0 Eksi
G3BEN dedi: Buluta kaydetme aktif mi? Aktif edilmesi lazım, güncelleme geldiyse de olabilir ama oto kayıt nedeniyle olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hepsi aktif nedeni çözmedim hâlâ.