H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 20 Haziran 2023 #1 Daha önce NFS Heat yüklemiştim ama nedensiz bir şekilde oyunu beğenmedim ve sildim. Şimdi Unbound'u yükleyeceğim. Sizce yüklemeye değer mi?
Daha önce NFS Heat yüklemiştim ama nedensiz bir şekilde oyunu beğenmedim ve sildim. Şimdi Unbound'u yükleyeceğim. Sizce yüklemeye değer mi?
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #2 Unboundun oynanisi daha zevkli Heat'den bence yuklemeye deger.
Muammer24 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 PRO 4350G, GTX 1060 3 GB, 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #3 Diger serilerine gore gerceklikten uzak gibi
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 20 Haziran 2023 #4 Muammer24 dedi: Diger serilerine gore gerceklikten uzak gibi. Genişletmek için tıkla... Yani hocam Forza tarzı bir oyun istiyorum. PS tarafında Forza olmadığı için çok sıkıntı çekiyorum araba oyunu konusunda.
Muammer24 dedi: Diger serilerine gore gerceklikten uzak gibi. Genişletmek için tıkla... Yani hocam Forza tarzı bir oyun istiyorum. PS tarafında Forza olmadığı için çok sıkıntı çekiyorum araba oyunu konusunda.
Meymen1907 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 769 Çözümler 1 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu 20 Haziran 2023 #5 HCI dedi: Yani hocam Forza tarzı bir oyun istiyorum. PS tarafında Forza olmadığı için çok sıkıntı çekiyorum araba oyunu konusunda. Genişletmek için tıkla... Gran Tourismo oynayın.
HCI dedi: Yani hocam Forza tarzı bir oyun istiyorum. PS tarafında Forza olmadığı için çok sıkıntı çekiyorum araba oyunu konusunda. Genişletmek için tıkla... Gran Tourismo oynayın.
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 20 Haziran 2023 #6 Vitor Pereira dedi: Gran Tourismo oynayın. Genişletmek için tıkla... Hocam gt yarış oyunu.Ben açık dünya oynamak istiyorum.
Vitor Pereira dedi: Gran Tourismo oynayın. Genişletmek için tıkla... Hocam gt yarış oyunu.Ben açık dünya oynamak istiyorum.
Meymen1907 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 769 Çözümler 1 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu 20 Haziran 2023 #7 HCI dedi: Hocam gt yarış oyunu.Ben açık dünya oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Unbound kötü bence.
HCI dedi: Hocam gt yarış oyunu.Ben açık dünya oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Unbound kötü bence.
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #8 HCI dedi: Hocam GT yarış oyunu. Ben açık dünya oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam unbound da cok acik dunya sayilmaz yaris yapmazsaniz parasiz arac degistiremezsiniz.
HCI dedi: Hocam GT yarış oyunu. Ben açık dünya oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam unbound da cok acik dunya sayilmaz yaris yapmazsaniz parasiz arac degistiremezsiniz.
alpyigit1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 556 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X Asus RTX 3060 TI TUF Gaming OC Asus TUF GAMING B550-PLUS G.Skill Trident Z Neo RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 Cooler Master MWE 750W 80+ Bronze Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 Cooler Master Masterbox TD500 Samsung 500GB 980 NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #9 HCI dedi: Hocam gt yarış oyunu.Ben açık dünya oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi oyun öneririm ama bazen oyun çok tekrara düşüyor ve uzun süre oynanılacak bir oyun değil. Max 30 saatten sonra hikaye bitiyor ve sonra bayıyor.
HCI dedi: Hocam gt yarış oyunu.Ben açık dünya oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi oyun öneririm ama bazen oyun çok tekrara düşüyor ve uzun süre oynanılacak bir oyun değil. Max 30 saatten sonra hikaye bitiyor ve sonra bayıyor.
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 20 Haziran 2023 #10 Vitor Pereira dedi: Unbound kötü bence. Genişletmek için tıkla... Tatibaskan dedi: Hocam unbound da cok acik dunya sayilmaz yaris yapmazsaniz parasiz arac degistiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz açık dünya araba oyunu varmı ps5 için ?
Vitor Pereira dedi: Unbound kötü bence. Genişletmek için tıkla... Tatibaskan dedi: Hocam unbound da cok acik dunya sayilmaz yaris yapmazsaniz parasiz arac degistiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz açık dünya araba oyunu varmı ps5 için ?