METTOO Centipat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar NFS Unbound Türkçe yama lazım. Yardımcı olabilir misiniz? 1-2 siteden buldum virüslü çıktı. Bir başka buldum o da kurulumdan sonra oyunu bozdu. Açılmadan kapanıyor oyun. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2023
Arkadaşlar NFS Unbound Türkçe yama lazım. Yardımcı olabilir misiniz? 1-2 siteden buldum virüslü çıktı. Bir başka buldum o da kurulumdan sonra oyunu bozdu. Açılmadan kapanıyor oyun.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 21 Ağustos 2023 #2 Paralı olan var bir tane tek o çalışıyor diye biliyorum. Bende denedim indirmeyi bedava ama olmuyor oyunu bozuyor çoğu. Boşu boşuna deneme bence.
Paralı olan var bir tane tek o çalışıyor diye biliyorum. Bende denedim indirmeyi bedava ama olmuyor oyunu bozuyor çoğu. Boşu boşuna deneme bence.
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.292 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #3 Need For Speed Unbound Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri aylık bir kez ücret ödeyerek,yamayı kurabilirsin. Sonra üyeliğini iptal et,otomatik çekmesin her ay. Ama 'paralı' işte.
Need For Speed Unbound Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri aylık bir kez ücret ödeyerek,yamayı kurabilirsin. Sonra üyeliğini iptal et,otomatik çekmesin her ay. Ama 'paralı' işte.
METTOO Centipat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #4 298784 dedi: Paralı olan var bir tane tek o çalışıyor diye biliyorum. Bende denedim indirmeyi bedava ama olmuyor oyunu bozuyor çoğu. Boşu boşuna deneme bence. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Onur Kaan Arslan dedi: Need For Speed Unbound Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri aylık bir kez ücret ödeyerek, yamayı kurabilirsin. Sonra üyeliğini iptal et, otomatik çekmesin her ay. Ama 'paralı' işte. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum sağ ol.
298784 dedi: Paralı olan var bir tane tek o çalışıyor diye biliyorum. Bende denedim indirmeyi bedava ama olmuyor oyunu bozuyor çoğu. Boşu boşuna deneme bence. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Onur Kaan Arslan dedi: Need For Speed Unbound Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri aylık bir kez ücret ödeyerek, yamayı kurabilirsin. Sonra üyeliğini iptal et, otomatik çekmesin her ay. Ama 'paralı' işte. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum sağ ol.
ÇilpiAdam Femtopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #5 merhaba bulabildin mi
METTOO Centipat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #6 ÇilpiAdam dedi: Merhaba bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef bir iki yerde var ama virüslü.
ÇilpiAdam dedi: Merhaba bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef bir iki yerde var ama virüslü.
ÇilpiAdam Femtopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #7 iletişime geçebileceğin bir yer varsa bende var ücret ödeyip aldım çalışıyor buraya dosyatc veya drive vs atabiliyorsak bak işine yarar bende çalıştı https://www.mediafire.com/file/x4lsjqu1k5l7c5v/Need_for_Speed__Unbound_TRyama_v4.rar/file ihtiyacı olan buyursun indirsin virüs bulunmuyor. Son düzenleme: 3 Eylül 2023
iletişime geçebileceğin bir yer varsa bende var ücret ödeyip aldım çalışıyor buraya dosyatc veya drive vs atabiliyorsak bak işine yarar bende çalıştı https://www.mediafire.com/file/x4lsjqu1k5l7c5v/Need_for_Speed__Unbound_TRyama_v4.rar/file ihtiyacı olan buyursun indirsin virüs bulunmuyor.
Sami46 Decapat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #8 ÇilpiAdam dedi: iletişime geçebileceğin bir yer varsa bende var ücret ödeyip aldım çalışıyor buraya dosyatc veya drive vs atabiliyorsak bak işine yarar bende çalıştı https://www.mediafire.com/file/x4lsjqu1k5l7c5v/Need_for_Speed__Unbound_TRyama_v4.rar/file ihtiyacı olan buyursun indirsin virüs bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden aldın bunu kardeşim ?
ÇilpiAdam dedi: iletişime geçebileceğin bir yer varsa bende var ücret ödeyip aldım çalışıyor buraya dosyatc veya drive vs atabiliyorsak bak işine yarar bende çalıştı https://www.mediafire.com/file/x4lsjqu1k5l7c5v/Need_for_Speed__Unbound_TRyama_v4.rar/file ihtiyacı olan buyursun indirsin virüs bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden aldın bunu kardeşim ?
ÇilpiAdam Femtopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #9 bu ne değiştirir ki çalışıyor ve virüs vs yok
Sami46 Decapat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #10 ÇilpiAdam dedi: bu ne değiştirir ki çalışıyor ve virüs vs yok Genişletmek için tıkla... oyun açılmıyor yükled,kten sonra (steam)
ÇilpiAdam dedi: bu ne değiştirir ki çalışıyor ve virüs vs yok Genişletmek için tıkla... oyun açılmıyor yükled,kten sonra (steam)