Aspectx1 Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 168 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #1 Unbound için Türkçe yama arıyorum ama anonymous harici hiçbiri çalışmıyor. Hepsi eski sürüm destekli sizin kullandığınız bir yama var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2024
Unbound için Türkçe yama arıyorum ama anonymous harici hiçbiri çalışmıyor. Hepsi eski sürüm destekli sizin kullandığınız bir yama var mı?
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Ocak 2024 #2 Need For Speed Unbound Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri Need For Speed Unbound, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Ben zamanında bununla yapmıştım ama 3-4 ay önceydi.
Need For Speed Unbound Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri Need For Speed Unbound, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Ben zamanında bununla yapmıştım ama 3-4 ay önceydi.
Aspectx1 Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 168 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #3 Bir tane siteden buldum ve indirdim ücretsiz bir şekilde sorunsuz çalisıyor teşekkürler.
B blackstein Yoctopat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #4 Aspectx1 dedi: Bir tane siteden buldum ve indirdim ücretsiz bir şekilde sorunsuz çalisıyor teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica etsem paylaşır mısın? Bende arıyorum, bulamadım.
Aspectx1 dedi: Bir tane siteden buldum ve indirdim ücretsiz bir şekilde sorunsuz çalisıyor teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica etsem paylaşır mısın? Bende arıyorum, bulamadım.
Aspectx1 Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 168 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #5 Buyur kardeşim. Need For Speed Unbound Türkçe Yama V9.0.2 -indir - Türkçe Yama Arşivi Need for Speed Unbound Türkçe Yama v9.0.2 yani en güncel versiyon eklendi. 12 Aralık 2024 Tarihli Güncellemeye uygundur. www.turkceyama.com Oyunun kurulu olduğu dosyayı seç kur de bu kadar çok da basit. @blackstein
Buyur kardeşim. Need For Speed Unbound Türkçe Yama V9.0.2 -indir - Türkçe Yama Arşivi Need for Speed Unbound Türkçe Yama v9.0.2 yani en güncel versiyon eklendi. 12 Aralık 2024 Tarihli Güncellemeye uygundur. www.turkceyama.com Oyunun kurulu olduğu dosyayı seç kur de bu kadar çok da basit. @blackstein
miraç olmus Centipat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 82 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #6 Aspectx1 dedi: Buyur kardeşim. Need For Speed Unbound Türkçe Yama V9.0.2 -indir - Türkçe Yama Arşivi Need for Speed Unbound Türkçe Yama v9.0.2 yani en güncel versiyon eklendi. 12 Aralık 2024 Tarihli Güncellemeye uygundur. www.turkceyama.com Oyunun kurulu olduğu dosyayı seç kur de bu kadar çok da basit. @blackstein Genişletmek için tıkla... Nasıl kuruyoz oyun dosyalarının olduğu belirli bir dosyaya mı yoksa direkt mi kuruyoruz.
Aspectx1 dedi: Buyur kardeşim. Need For Speed Unbound Türkçe Yama V9.0.2 -indir - Türkçe Yama Arşivi Need for Speed Unbound Türkçe Yama v9.0.2 yani en güncel versiyon eklendi. 12 Aralık 2024 Tarihli Güncellemeye uygundur. www.turkceyama.com Oyunun kurulu olduğu dosyayı seç kur de bu kadar çok da basit. @blackstein Genişletmek için tıkla... Nasıl kuruyoz oyun dosyalarının olduğu belirli bir dosyaya mı yoksa direkt mi kuruyoruz.