NFS Unbound Türkçe yama yapılırsa ban sebebi olur mu?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, NFS Unbound aldım Epic Games üzerinden. Ben bu oyuna Türkçe yama yaparsam ban yer miyim? Hikayeyi daha iyi anlamak icin türkçe altyazı lazım.
Hem tek oyunculuda hem de çok oyunculu da.
Ban yer miyim?

Çoğu oyunda buna karşı ban yiyebiliyorsunuz çünkü oyunun dosyaları değiştiği için koruma sistemi size engel oluyor. Ben Unbound'u tek oyunculuda yama ile bitirdim ancak Online giremedim.

Çoğu oyunda buna karşı ban yiyebiliyorsunuz çünkü oyunun dosyaları değiştiği için koruma sistemi size engel oluyor. Ben Unbound'u tek oyunculuda yama ile bitirdim ancak Online giremedim.
Hocam bana dese ki işte mod var online giremezsin falan dese ben anlarım.

Ama diyelim ki ban sebebi ve ben bilmeden online girersem direkt ban atar diye süphelendim. Böyle birşey olmaz değil mi?

Hocam bana dese ki işte mod var Online giremezsin falan dese ben anlarım.

Ama diyelim ki ban sebebi ve ben bilmeden Online girersem direkt ban atar diye süphelendim. Böyle bir şey olmaz değil mi?

Mod olarak görmüyor galiba, yoksa bende uyarı verirdi. Online girsen direkt ban atar mı onun anti hile sistemine bağlı mesela GTA V'de ben direkt girer girmez ban yedim.

Mod olarak görmüyor galiba, yoksa bende uyarı verirdi. Online girsen direkt ban atar mı onun anti hile sistemine bağlı mesela GTA V'de ben direkt girer girmez ban yedim.
Sonra ne oldu oyun çöp mu oldu?

Peki Yama yükleyip single oynayıp online girerken yamayı silsem uygun olur mu?

Denedim ve oldu Vol 8 sürümüne uygun yamayı indirdim. Hikayeye girince bir sorun olmadı. Online girmeyi yanlışsıkla bastığım zaman deneyeceğim. (Yama: Sinnerclown)
Çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Sonra ne oldu oyun çöp mu oldu?

Peki Yama yükleyip Single oynayıp Online girerken yamayı silsem uygun olur mu?

Denedim ve oldu Vol 8 sürümüne uygun yamayı indirdim. Hikayeye girince bir sorun olmadı. Online girmeyi yanlışsıkla bastığım zaman deneyeceğim. (Yama: Sinnerclown)
Çok teşekkürler.

O zaman iyi oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı