Deniz Gemici Kilopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 503 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar yama yok mu acaba yardımcı olur musunuz?
legomerak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 151 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #2 Hocam şöyle bir site buldum ama atamıyorum technopattan dolayı size nasıl ulaştırabilirim
Froh Centipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #3 Need For Speed Unbound Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri Need For Speed Unbound, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com bildiğim tek çalışan yama bu.
Need For Speed Unbound Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri Need For Speed Unbound, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com bildiğim tek çalışan yama bu.
Deniz Gemici Kilopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 503 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #4 legomerak dedi: Hocam şöyle bir site buldum ama atamıyorum technopattan dolayı size nasıl ulaştırabilirim Genişletmek için tıkla... twitter hesabıma atabilirsin Kullanıcı adım: denizzgemicii Froh dedi: Need For Speed Unbound Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri Need For Speed Unbound, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Bildiğim tek çalışan yama bu. Genişletmek için tıkla... Hocam ücretli ya maalesef.
legomerak dedi: Hocam şöyle bir site buldum ama atamıyorum technopattan dolayı size nasıl ulaştırabilirim Genişletmek için tıkla... twitter hesabıma atabilirsin Kullanıcı adım: denizzgemicii Froh dedi: Need For Speed Unbound Türkçe Yama %100 - Anonymous Çeviri Need For Speed Unbound, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Bildiğim tek çalışan yama bu. Genişletmek için tıkla... Hocam ücretli ya maalesef.
Froh Centipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #5 Deniz Gemici dedi: Twitter hesabıma atabilirsin. Kullanıcı adım: Denizzgemicii. Hocam ücretli ya maalesef. Genişletmek için tıkla... Bu site de var fakat yama eski belki çalışmayabilir. Sitede aşağı inersen nasıl kurulabileceği de yazıyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-07-07 193241.png 59,9 KB · Görüntüleme: 41
Deniz Gemici dedi: Twitter hesabıma atabilirsin. Kullanıcı adım: Denizzgemicii. Hocam ücretli ya maalesef. Genişletmek için tıkla... Bu site de var fakat yama eski belki çalışmayabilir. Sitede aşağı inersen nasıl kurulabileceği de yazıyor.
Deniz Gemici Kilopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 503 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #6 Froh dedi: Bu site de var fakat yama eski belki çalışmayabilir. Sitede aşağı inersen nasıl kurulabileceği de yazıyor. Genişletmek için tıkla... Ona baktım da VirusTotal'de trojan uyarısı verdi.
Froh dedi: Bu site de var fakat yama eski belki çalışmayabilir. Sitede aşağı inersen nasıl kurulabileceği de yazıyor. Genişletmek için tıkla... Ona baktım da VirusTotal'de trojan uyarısı verdi.
Froh Centipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #7 Deniz Gemici dedi: Ona baktım da VirusTotal'de trojan uyarısı verdi. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum ben mcyama kullanıyorum fakat onda da unbound yok onun dışında en güvenlisi de anonymous. Bu siteyi de forumdan buldum zaten.
Deniz Gemici dedi: Ona baktım da VirusTotal'de trojan uyarısı verdi. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum ben mcyama kullanıyorum fakat onda da unbound yok onun dışında en güvenlisi de anonymous. Bu siteyi de forumdan buldum zaten.
legomerak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 151 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #8 Deniz Gemici dedi: Ona baktım da VirusTotal'de trojan uyarısı verdi. Genişletmek için tıkla... Hocam buna da bir bakın isterseniz.
Deniz Gemici dedi: Ona baktım da VirusTotal'de trojan uyarısı verdi. Genişletmek için tıkla... Hocam buna da bir bakın isterseniz.
ÇilpiAdam Femtopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #9 iletişime geçebileceğin bir yer varsa bende var ücret ödeyip aldım çalışıyor buraya dosyatc veya drive vs atabiliyorsak bak işine yarar bende çalıştı https://www.mediafire.com/file/x4lsjqu1k5l7c5v/Need_for_Speed__Unbound_TRyama_v4.rar/file ihtiyacı olan buyursun indirsin virüs bulunmuyor.
iletişime geçebileceğin bir yer varsa bende var ücret ödeyip aldım çalışıyor buraya dosyatc veya drive vs atabiliyorsak bak işine yarar bende çalıştı https://www.mediafire.com/file/x4lsjqu1k5l7c5v/Need_for_Speed__Unbound_TRyama_v4.rar/file ihtiyacı olan buyursun indirsin virüs bulunmuyor.