Yalçın AYYILDIZ Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Yerleri farklı. Mesela a tuşu RT'de. Bunu nasıl düzeltebilirim? Niye böyle oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023
Çözüm A A Akif 24 Haziran 2023 Aygıt yöneticisinden sağ tıklayıp sürücü güncelleştir diyeceksin. Sonra Xbox 360 kontrolcüsü olarak tanıtacaksın. Ondan sonra çalışır.
Aygıt yöneticisinden sağ tıklayıp sürücü güncelleştir diyeceksin. Sonra Xbox 360 kontrolcüsü olarak tanıtacaksın. Ondan sonra çalışır.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 24 Haziran 2023 #2 Kol D modunda mı acaba? Artı 0 Eksi
KS KS Yalçın AYYILDIZ Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #3 Akif dedi: Kol D modunda mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam mecbur D modunda X deyken kolu tanımıyor. Artı 0 Eksi
Akif dedi: Kol D modunda mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam mecbur D modunda X deyken kolu tanımıyor.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 24 Haziran 2023 #4 Unbound yeni bir oyun. X modunda kullanman gerek. X modunda PC mi tanımıyor oyun mu? Artı 0 Eksi
KS KS Yalçın AYYILDIZ Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #5 Akif dedi: Unbound yeni bir oyun. X modunda kullanman gerek. X modunda PC mi tanımıyor oyun mu? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha baktım sürücü yüklemek gerekiyormuş zaten aygıt yöneticisinde sürücü hatası vardı. Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim yine de. Artı 0 Eksi
Akif dedi: Unbound yeni bir oyun. X modunda kullanman gerek. X modunda PC mi tanımıyor oyun mu? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha baktım sürücü yüklemek gerekiyormuş zaten aygıt yöneticisinde sürücü hatası vardı. Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim yine de.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 24 Haziran 2023 #6 Aygıt yöneticisinden sağ tıklayıp sürücü güncelleştir diyeceksin. Sonra Xbox 360 kontrolcüsü olarak tanıtacaksın. Ondan sonra çalışır. Artı 0 Eksi Çözüm
Aygıt yöneticisinden sağ tıklayıp sürücü güncelleştir diyeceksin. Sonra Xbox 360 kontrolcüsü olarak tanıtacaksın. Ondan sonra çalışır.
KS KS Yalçın AYYILDIZ Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #7 Akif dedi: Aygıt Yöneticisi'nden sağ tıklayıp sürücü güncelleştir diyeceksin. Sonra Xbox 360 kontrolcüsü olarak tanıtacaksın. Ondan sonra çalışır. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam sağ olun şimdi Xbox 360 olarak gözüküyor eskiden F710'du. Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Akif dedi: Aygıt Yöneticisi'nden sağ tıklayıp sürücü güncelleştir diyeceksin. Sonra Xbox 360 kontrolcüsü olarak tanıtacaksın. Ondan sonra çalışır. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam sağ olun şimdi Xbox 360 olarak gözüküyor eskiden F710'du. Çok teşekkürler.