NFS Undergrond 2 Drift Drift Yapamamak

Ömer CENİKLİ

Hectopat
Daha fazla  
Kendimi bir denedim fakat olmadı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sağ sol yaparak drift yapılmaz ki. Atıyorum saniye 47'de girdiğiniz o yerde sağ sol yaparsanız sadece yavaşlarsınız ama hızlı girip sadece arabayı bir yöne kaydırırsanız işte o zaman iyi puan gelir. Bu olay yolda da aynı şekide arabayı erken toparlıyorsunuz bırakın biraz kaysın sonra diğer tarafa çevirin. Ayrıca bide tuning olayı vardı orada beygiri düşürüp torku artırırsanız ve 1 2 3 vites aralıklarını kücültürseniz araba daha iyi hızlanır buda daha iyi drift yapmanızı sağlar

Bu linkte adam kendince modifiyekasyon yapmış -gerçi hiç güzel olmamış- sonrasında da tuning ayarlarını yapmış bir izleyip denemeni veya en azından fikir almanı tavsiye ederim -sana yollamadan önce kendim de denedim gerçekten iş görüyor-.
Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

EBS mi ABS mi o tarza bir tekerlek vardı ismi kısa şimdi tam hatırlamıyorum, o tekerleği kullanınca araba çok kayıyordu bu görevleri ben o tekerlekle yapıyordum. Oynayasım geldi oyunu şimdi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…