girbett Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #1 Merhaba. NFS'de alt yazı var mı? Ben açamadım. Türkçe yama indirdim fakat alt yazıyı bulamadım. Bu işin bir çözümü var mı acaba? Underground oyunu
Merhaba. NFS'de alt yazı var mı? Ben açamadım. Türkçe yama indirdim fakat alt yazıyı bulamadım. Bu işin bir çözümü var mı acaba? Underground oyunu
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 29 Aralık 2021 #2 girbett dedi: Merhaba. NFS'de alt yazı var mı? Ben açamadım. Türkçe yama indirdim fakat alt yazıyı bulamadım. Bu işin bir çözümü var mı acaba? Genişletmek için tıkla... NFS'nin hangi oyunu bu hocam? Artı 0 Eksi
girbett dedi: Merhaba. NFS'de alt yazı var mı? Ben açamadım. Türkçe yama indirdim fakat alt yazıyı bulamadım. Bu işin bir çözümü var mı acaba? Genişletmek için tıkla... NFS'nin hangi oyunu bu hocam?
KS KS girbett Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #3 LOTR Manyağı dedi: NFS'nin hangi oyunu bu hocam? Genişletmek için tıkla... Underground 1 de. Artı 0 Eksi
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 29 Aralık 2021 #4 girbett dedi: Underground 1 de Genişletmek için tıkla... Oyun ayarları şu an Türkçe mi? Altyazı ayarları genellikle "video" veya "dil" kısımlarında oluyor. Artı 0 Eksi
girbett dedi: Underground 1 de Genişletmek için tıkla... Oyun ayarları şu an Türkçe mi? Altyazı ayarları genellikle "video" veya "dil" kısımlarında oluyor.
KS KS girbett Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #5 LOTR Manyağı dedi: Oyun ayarları şu an Türkçe mi? Altyazı ayarları genellikle "video" veya "dil" kısımlarında oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
LOTR Manyağı dedi: Oyun ayarları şu an Türkçe mi? Altyazı ayarları genellikle "video" veya "dil" kısımlarında oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 29 Aralık 2021 #6 Hayır, Underground 1 için alt yazı desteğinin olmadığını hatırlıyorum hocam. Artı 0 Eksi
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 29 Aralık 2021 #7 girbett dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Oyun ayar menüsü Türkçeleşmiş ise ayarlara tek tek bakın hocam. Extra bir altyazı yaması yok çünkü. Artı 0 Eksi
girbett dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Oyun ayar menüsü Türkçeleşmiş ise ayarlara tek tek bakın hocam. Extra bir altyazı yaması yok çünkü.
mcf Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 658 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Aralık 2021 #8 Türkçe dil yaması vardı da altyazılık bir şey yok ki o oyunda. Artı 0 Eksi
KS KS girbett Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #9 mcf dedi: Türkçe dil yaması vardı da altyazılık bir şey yok ki o oyunda. Genişletmek için tıkla... Hacı abi ben oyunun hikaysini öğrenmek istiyorum o kadar kardeşim. Artı 0 Eksi
mcf dedi: Türkçe dil yaması vardı da altyazılık bir şey yok ki o oyunda. Genişletmek için tıkla... Hacı abi ben oyunun hikaysini öğrenmek istiyorum o kadar kardeşim.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.943 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #10 Dayıoğlu dümdüz araba sürüyon işte ne hikayesi. Most wanted dışında hikaye yok bu seride. Göstermelik 2-3 ara sahne var o kadar o da bir şey anlatmıyor. Artı 0 Eksi
Dayıoğlu dümdüz araba sürüyon işte ne hikayesi. Most wanted dışında hikaye yok bu seride. Göstermelik 2-3 ara sahne var o kadar o da bir şey anlatmıyor.