girbett Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #1 Merhaba. NFS'de alt yazı var mı? Ben açamadım. Türkçe yama indirdim fakat alt yazıyı bulamadım. Bu işin bir çözümü var mı acaba? Underground oyunu
Merhaba. NFS'de alt yazı var mı? Ben açamadım. Türkçe yama indirdim fakat alt yazıyı bulamadım. Bu işin bir çözümü var mı acaba? Underground oyunu
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 29 Aralık 2021 #11 Hüseyin42 dedi: Dayıoğlu dümdüz araba sürüyon işte ne hikayesi. Most wanted dışında hikaye yok bu seride. Göstermelik 2-3 ara sahne var o kadar o da bir şey anlatmıyor. Genişletmek için tıkla... Carbon, 2015, Heat, Paybackde de anlamanız gereken hikayeler vardır. Underground 1 ziyadesiyle bir dönemin baş tacı olmuştur. Siz hikayeyi anlamamışsınız. Underground 2de de 1' den bahsetmektedir. Saygılarımla. Artı 0 Eksi
Hüseyin42 dedi: Dayıoğlu dümdüz araba sürüyon işte ne hikayesi. Most wanted dışında hikaye yok bu seride. Göstermelik 2-3 ara sahne var o kadar o da bir şey anlatmıyor. Genişletmek için tıkla... Carbon, 2015, Heat, Paybackde de anlamanız gereken hikayeler vardır. Underground 1 ziyadesiyle bir dönemin baş tacı olmuştur. Siz hikayeyi anlamamışsınız. Underground 2de de 1' den bahsetmektedir. Saygılarımla.