NFS Underground 2 güvenilir nereden bulunur?

İki kaynak var ve ikisi de sağlam. Yani çalışıyorlar. Güvenlik konusunda da kimse kefil olamaz çünkü resmi satış/dağıtım kanalları değiller.

1- Thepirabay..org
üzerinde Top 100 > Games > PC kategorisinde şu an üçüncü sırada tek parça bir ISO şeklinde var(V1.2 - 1.12GB)
bunu daha önce inidirip bir arkadaşlar LAN üzerinde vs attığımızı hatırlıyorum. Yani torrent sağlam. Doğrudan link vermek yasak olabilir. O yüzden tarif ettiğim yere gir ve kendin indir.

2- Myabandonware(satışta olmayan eski oyunlar için güvenilir bir kaynak)
Buradan indirebilirsin. Yorumlardan anlaşıldığı üzere içinde no cd crack yok, normal crack var. Yani oynarken CD2'ye ait ISO dosyası sürekli olarak takılı kalması lazım. ---Düzenleme--- Myabandonware içinde repack sürüm de varmış. Direkt onu indir.

Geçen ay fulprogramindir sitesinden “fixli” olan sürümü indirip %100 bitirdim. Normal sürümlerde oyunu başlatmak için CD şeklinde çalıştırman gerekiyor. Bir de ekran çözünürlüğü uyumsuz olduğu için birkaç ek dosya kurman gerekiyor vs. Türkçe yama olarak da V3 olanı bulup indir v2'nin çevirisi yalan yanlış yapılmış. Bende bütün dosyalar duruyor bulamazsam yaz yardımcı olmaya çalışırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı