A Asynn Femtopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 473 Makaleler 2 Çözümler 6 17 Haziran 2021 #11 Mor Koşucu dedi: Eki Görüntüle 1071522 Genişletmek için tıkla... Orijinal DVD olsa o fiyata satmazlar çünkü resmi olarak satışı yapılmayan bir ürün 'değerli' konumunda. 2021 yılındayız halen kopya DVD ile uğraşan var.
Mor Koşucu dedi: Eki Görüntüle 1071522 Genişletmek için tıkla... Orijinal DVD olsa o fiyata satmazlar çünkü resmi olarak satışı yapılmayan bir ürün 'değerli' konumunda. 2021 yılındayız halen kopya DVD ile uğraşan var.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.615 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 17 Haziran 2021 #12 General Shepherd dedi: Evet bende de yok. Genişletmek için tıkla... Ben de dün korsan indirdim, bazen yükleme sahnelerinde bir anda kapanıyor. Sorun yaşadığınızda buraya konu açın, yardımcı oluruz.
General Shepherd dedi: Evet bende de yok. Genişletmek için tıkla... Ben de dün korsan indirdim, bazen yükleme sahnelerinde bir anda kapanıyor. Sorun yaşadığınızda buraya konu açın, yardımcı oluruz.