İsmail Eren38 Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #1 RAM 3Gb Ekran kartı intel g33/g31 express İşlemci intel pentium e5300 Arkadaşlar başlıkta da olduğunu gibi speed2.exe hatası veriyor nasıl düzeltebilirim?
eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 31 Aralık 2022 #2 Google'a "DirectX End-User Runtime" yazıp, indirip DirectX yükler misin eğer yapmadıysan. Artı 0 Eksi
KS KS İsmail Eren38 Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #3 eylül kabuss dedi: Google'a "DirectX end-user runtime" yazıp, indirip DirectX yükler misin eğer yapmadıysan. Genişletmek için tıkla... Tamam yapayim. eylül kabuss dedi: Google'a "DirectX end-user runtime" yazıp, indirip DirectX yükler misin eğer yapmadıysan. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı baska önerin var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
eylül kabuss dedi: Google'a "DirectX end-user runtime" yazıp, indirip DirectX yükler misin eğer yapmadıysan. Genişletmek için tıkla... Tamam yapayim. eylül kabuss dedi: Google'a "DirectX end-user runtime" yazıp, indirip DirectX yükler misin eğer yapmadıysan. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı baska önerin var mi?
eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 1 Ocak 2023 #4 Oyunu başka siteden indirin. Bende sorunsuz çalışıyor. Oyunu 1337X sitesinden veya the pirate bay adlı siteden indir. Artı 0 Eksi
Oyunu başka siteden indirin. Bende sorunsuz çalışıyor. Oyunu 1337X sitesinden veya the pirate bay adlı siteden indir.
KS KS İsmail Eren38 Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #5 eylül kabuss dedi: Oyunu başka siteden indirin. Bende sorunsuz çalışıyor. Oyunu 1337X sitesinden veya the pirate bay adlı siteden indir. Genişletmek için tıkla... Oda olmadı baska önerin var mı? Artı 0 Eksi
eylül kabuss dedi: Oyunu başka siteden indirin. Bende sorunsuz çalışıyor. Oyunu 1337X sitesinden veya the pirate bay adlı siteden indir. Genişletmek için tıkla... Oda olmadı baska önerin var mı?
eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 3 Ocak 2023 #6 İşletim sistemini güncelle. VC Redist 2005 güncel olsun ve .NET Framework'un en eski sürümleri güncel olsun. Artı 0 Eksi
İşletim sistemini güncelle. VC Redist 2005 güncel olsun ve .NET Framework'un en eski sürümleri güncel olsun.