cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 187 Çözümler 1 Yer Palmont 15 Haziran 2021 #1 Bende NFS Underground 2 orijinal CD'si var yüklediğim zaman resimde hatayı veriyor düzelir mi? Dosya Ekleri Adsız.png 1,3 MB · Görüntüleme: 192
KS KS cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 187 Çözümler 1 Yer Palmont 15 Haziran 2021 #11 Furkan1461 dedi: Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Artı 0 Eksi
MelikPC Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 454 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #12 Silinen üye dedi: Çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com
KS KS cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 187 Çözümler 1 Yer Palmont 15 Haziran 2021 #13 MelikPC dedi: Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com Genişletmek için tıkla... Erişim izni vermen lazım indiremiyorum. Olmuyor arkadaşlar teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
MelikPC dedi: Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com Genişletmek için tıkla... Erişim izni vermen lazım indiremiyorum. Olmuyor arkadaşlar teşekkürler.
MelikPC Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 454 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2021 #14 Silinen üye dedi: Erişim izni vermen lazım indiremiyorum. Olmuyor arkadaşlar teşekkürler. Genişletmek için tıkla... biraz geç oldu hocam ama buyrun inşallah derman olur. VINYLS Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Erişim izni vermen lazım indiremiyorum. Olmuyor arkadaşlar teşekkürler. Genişletmek için tıkla... biraz geç oldu hocam ama buyrun inşallah derman olur. VINYLS
KS KS cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 187 Çözümler 1 Yer Palmont 16 Haziran 2021 #15 MelikPC dedi: Biraz geç oldu hocam ama buyurun inşallah derman olur. VINYLS Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
MelikPC dedi: Biraz geç oldu hocam ama buyurun inşallah derman olur. VINYLS Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
MelikPC Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 454 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #16 Silinen üye dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... oldu mu hocam? Artı 0 Eksi
KS KS cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 187 Çözümler 1 Yer Palmont 16 Haziran 2021 #17 MelikPC dedi: Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Artı 0 Eksi
MelikPC Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 454 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #18 Silinen üye dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakın sanal disk kullanarak yapın hiç farkı yok. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakın sanal disk kullanarak yapın hiç farkı yok.
KS KS cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 187 Çözümler 1 Yer Palmont 16 Haziran 2021 #19 MelikPC dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakın sanal disk kullanarak yapın hiç farkı yok. Genişletmek için tıkla... Bende zaten orijinal CD var CD'den yükleyemiyorum. Konunun başında belirtmiştim. Artı 0 Eksi
MelikPC dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoya bakın sanal disk kullanarak yapın hiç farkı yok. Genişletmek için tıkla... Bende zaten orijinal CD var CD'den yükleyemiyorum. Konunun başında belirtmiştim.
MelikPC Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 454 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #20 Silinen üye dedi: Bende zaten orijinal CD var CD'den yükleyemiyorum. Konunun başında belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Bak gene CD tak hatayı alana kadar devam etsin hatayı gördün mü sonra oyunun dosyaları oluştuysa C diskinden oyunun dosyalarını aç Cars'a tıkla benim attığım hummeri at oraya. Oldu mu hocam? Son düzenleme: 16 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bende zaten orijinal CD var CD'den yükleyemiyorum. Konunun başında belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... Bak gene CD tak hatayı alana kadar devam etsin hatayı gördün mü sonra oyunun dosyaları oluştuysa C diskinden oyunun dosyalarını aç Cars'a tıkla benim attığım hummeri at oraya. Oldu mu hocam?