BenNoobum Centipat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben 2 oyunu da severek oynamış birisiyim ama Most Wanted'ın o efektleri, haritası falan pek beğenmedim. O yüzden Most Wanted'i sildim. Sadece arabalarını çok beğeniyorum, öyle bir mod var mıdır sizce?
Arkadaşlar merhaba. Ben 2 oyunu da severek oynamış birisiyim ama Most Wanted'ın o efektleri, haritası falan pek beğenmedim. O yüzden Most Wanted'i sildim. Sadece arabalarını çok beğeniyorum, öyle bir mod var mıdır sizce?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 21 Haziran 2021 #2 Var, fakat mod tavsiye etmiyorum araba modları genel olarak stabil değil ve gölgelendirme gibi detayları kötü.
Var, fakat mod tavsiye etmiyorum araba modları genel olarak stabil değil ve gölgelendirme gibi detayları kötü.
Musa Görkem Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 186 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #3 Yok diye biliyorum ama most wanted grafiklerini yükselterek oynayabilirisin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yok diye biliyorum ama most wanted grafiklerini yükselterek oynayabilirisin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BenNoobum Centipat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #4 Musa Görkem dedi: Yok diye biliyorum ama Most Wanted grafiklerini yükselterek oynayabilirisin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hmmm güzele benziyor yükleyebilirim hatta o kahverengilik bile gitmiş.
Musa Görkem dedi: Yok diye biliyorum ama Most Wanted grafiklerini yükselterek oynayabilirisin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hmmm güzele benziyor yükleyebilirim hatta o kahverengilik bile gitmiş.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 21 Haziran 2021 #5 BenNoobum dedi: Hmmm güzele benziyor yükleyebilirim hatta o kahverengilik bile gitmiş. Genişletmek için tıkla... Remaster modu var benim kullandığım. Grafikleri çok iyileşiyor. Ama Underground için RTX modu var bir görsen çok beğenirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilgisayarın gücü yetiyorsa dene derim.
BenNoobum dedi: Hmmm güzele benziyor yükleyebilirim hatta o kahverengilik bile gitmiş. Genişletmek için tıkla... Remaster modu var benim kullandığım. Grafikleri çok iyileşiyor. Ama Underground için RTX modu var bir görsen çok beğenirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilgisayarın gücü yetiyorsa dene derim.
4 470878 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 1.737 Makaleler 4 Çözümler 8 21 Haziran 2021 #6 Şükrü Ali Ögel dedi: Remaster modu var benim kullandığım. Grafikleri çok iyileşiyor. Ama Underground için RTX modu var bir görsen çok beğenirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilgisayarın gücü yetiyorsa dene derim. Genişletmek için tıkla... Hocam bunedir ne biçim moddur bilgisayarım kafayı yedi.
Şükrü Ali Ögel dedi: Remaster modu var benim kullandığım. Grafikleri çok iyileşiyor. Ama Underground için RTX modu var bir görsen çok beğenirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilgisayarın gücü yetiyorsa dene derim. Genişletmek için tıkla... Hocam bunedir ne biçim moddur bilgisayarım kafayı yedi.