NFS Underground "Please Login With Administrator Privileges And Try Again" Hatası

the-pro

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu senenin başında sistem toplamıştım. Yeni sistemimde nostaljik bir oyun oynamak istedim. NFS Underground yükledim ama bu hatayı alıyorum. İnternette çok fazla video izledim ama çözümünü bulamadım. Aranızda bilenler yardımcı olursa sevinirim.
hata.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bu senenin başında sistem toplamıştım. Yeni sistemimde nostaljik bir oyun oynamak istedim. NFS Underground yükledim ama bu hatayı alıyorum. İnternette çok fazla video izledim ama çözümünü bulamadım. Aranızda bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Eki Görüntüle 183092
Kardeş bu sorun Windows 10'un yeni güvenlik mantığından. Artık Windows 10'da SafeDisc ve SecureROM olmadığından içindeki SECDRV.SYS dosyası çalışmaz. Kısaca Windows 10'da sadece crack ile oynanıyor.
Yönetici hesabı ile kurmayı deneyin. Halen aynı ise indirdiğiniz yerden kaynaklıdır.

Yönetici hesabı ile kurmayı deneyin. Halen aynı ise indirdiğiniz yerden kaynaklıdır.
Alakası yok. Kardeş bu sorun Windows 10'un yeni güvenlik mantığından. Artık Windows 10'da SafeDisc ve SecureROM olmadığından içindeki SECDRV.SYS dosyası çalışmaz. Kısaca Windows 10'da sadece crack ile oynanıyor. Bendede orjinal Avrupa sürümü 1.1 CD'leri var (yani PAL) bende crack ile oynamak zorunda kaldım. Ama Amerika sürümü crack'i atarak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı