Merhaba. F1 2018 oyununda ses dosyalarına bakarken bu dosya türünü gördüm. Acaba bu dosyayı açma şansım var mı? Nasıl açabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. F1 2018 oyununda ses dosyalarına bakarken bu dosya türünü gördüm. Acaba bu dosyayı açma şansım var mı? Nasıl açabilirim? Şimdiden teşekkürler.
F1 2015 Speech Data dosyaları ilk olarak Codemasters tarafından F1 2015 yazılım uygulaması için geliştirilmiştir. Dahili web sitesi istatistikleri NFS dosyalarının, Windows 10 işletim sistemi kullanan China kullanıcıları arasında en popüler olduğunu gösterir. İstatistiksel olarak, bu kullanıcılar büyük olasılıkla Google Chrome internet tarayıcısını kullanır.
F1 2018'e birçok mod yükledim ve hiç öyle bir dosya görmedim. F1 2018, Codemasters'in ego motoruyla yapılmıştır ve .erp dosyalarıyla assetleri saklar. Bence oyunla alakasız.
F1 2018'e birçok mod yükledim ve hiç öyle bir dosya görmedim. F1 2018, Codemasters'in ego motoruyla yapılmıştır ve. Erp dosyalarıyla assetleri saklar. Bence oyunla alakasız.