NFS ve harita gizemi

Txter

Centipat
Bugün, NFS gizemi hakkında tonlarca kafamda sorular var. Siz de yardım ederek bulabiliriz. NFS: Carbon ve NFS: Underground 2'de gizemli ve tanımadık şehirler var. Bu şehirlerin hakkında bir fikrim var. Underground 2'deki gizemli şehir Olympic City (NFS: Underground 1'in şehri). NFS: Carbon gizemli şehri, Bayview City'e benzettim. Sebebi, Carbon'daki gizemli şehrin binalar arasında uzun uzun ışıkları var.
NFS: Underground 2'deki Bayview City'e aynı ışıklar mevcut. NFS: Underground 2'deki gizemli şehrin düz yolları var. Aynısı, NFS: Underground 1'deki Olympic City'nin haritasında aynı yol hatlarına sahip. Şehir sıralamada şöyle, en sol tarafta Olympic City sonra ikinci sıradaki şehir Bayview, üçüncü şehir Palmont City, dördüncü şehir Rockport City, beşinci şehir Tri-City Bay (NFS: Undercover'ın haritası). Beşinci şehir tam olarak, NFS: World'de Rockport City'de Rockport Turnpike yolunun sonunda. Turnpike yolunu NFS: Most Wanted'da sadece köprü olarak görüyoruz, NFS: World'da o yoldan gidebiliyoruz ama Tri-City bayağı giriş yapamıyoruz. Evet, harita teorim bu ancak ben bu teorimi oyunun senaryosu ile benzetemiyorum. Oyunun senaryosuna göre, Olympic City'den Bayview'e ve sonra Rockport gidiyoruz ancak haritamda Bayview'da rockport gidince Bayview'ın yanında Palmont City var ancak biz bu şehri hiç görmüyoruz ancak NFS: Most Wanted'ı bitirene kadar. Yani çözemedim, ben bu gizemi. Ancak harita teorisi bayağı iyi buldum ama oyun senaryosuyla uygun bulamadım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dosya Ekleri

• 1596058488616210119646.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 308
Son düzenleyen: Moderatör:
Rockport ve Palmont'un ne kadar uzak olduğunu bilmiyoruz ama. Hayır NFS World sayılmıyor.
NFS: World bu teorinin bir parçası değil, sadece NFS: World'de iki haritanın birbirine yanyana olduğunu biliyoruz. Ne kadar uzaklar, onu da bilmiyoruz.
Rockport ve Palmont'un ne kadar uzak olduğunu bilmiyoruz ama. Hayır NFS World sayılmıyor.
Bir de, rockport turnpike. NFS: World'da girebiliyoruz o köprüye. O köprü tahminimce tri-city bay'a götürüyor.

NFS: World bu teorinin bir parçası değil, sadece NFS: World'de iki haritanın birbirine yanyana olduğunu biliyoruz. Ne kadar uzaklar, onu da bilmiyoruz.
Aslında Palmont City, Underground 1'den önceki bir oyunun haritası. Çünkü oyunun açılış ekranında Kenji, "Geri gelmeni beklemiyordum" diyor. Cross'ta bizi takip ettiğine göre biraz yakınlar.
Bir de, rockport turnpike. NFS: World'da girebiliyoruz o köprüye. O köprü tahminimce tri-city bay'a götürüyor.
Tri-City Bay'e değildir bence. Çünkü TCB'de kırmızı bir 370Z ile başlıyoruz. Arada BMW M3'ün bozulması gerekiyor ki o olay da Carbon'da yaşandı.

Son düzenleme:
Aslında Palmont City, Underground 1'den önceki bir oyunun haritası. Çünkü oyunun açılış ekranında Kenji, "Geri gelmeni beklemiyordum" diyor. Cross'ta bizi takip ettiğine göre biraz yakınlar.
Evet, kenji bunu diyor. Peki, kenji bizi nereden tanıyordu? Bayview city'nin yan tarafında düz yollar bulunuyor ancak şunu biliyorum ki olympic city'de deniz var.

Palmont ve Rockport'un birleşik olduğunu düşünüyorum. Finali bilen bilir. Spoiler vermeyeyim.
Birleşik olsalardı oraya gidemezdik mantıken oradaki polislere uyarı verilirdi ve bizi beklerlerdi.
Evet, kenji bunu diyor. Peki, kenji bizi nereden tanıyordu? Bayview city'nin yan tarafında düz yollar bulunuyor ancak şunu biliyorum ki olympic city'de deniz var.
Olympic City'dekine benzer bazı bölgeler Carbon'da olabilir. (Kanalizasyon)

Electronic Arts, NFS serisinde oyuncuları gizem içine boğmayı sever. En güzel sahneleri ve bölümleri kısa tutarak o oyunun içinden geçer.
Bu gizemli şehirlerin hepsi hakkında pek bir bilgim yok fakat bu ipuçlar ile bir yere varmak özellikle bu oyun için çok can sıkabilir.

Birleşik olsalardı oraya gidemezdik mantıken oradaki polislere uyarı verilirdi ve bizi beklerlerdi.

Olympic City'dekine benzer bazı bölgeler Carbon'da olabilir. (Kanalizasyon)
Evet, olabilir aslında. Ben, olympic city'de deniz olduğu için baş sıraya koydum. Yani, bayview ile olympic arasında deniz mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…