NFS vs Forza Horizon

Tyler3

Centipat
Herkes birbirine saygılı olduğu sürece minik bir tartışma gerçekleştirmek istedim. Bence NFS bu arada

Herkes birbirine saygılı olduğu sürece minik bir tartışma gerçekleştirmek istedim. Bence NFS bu arada
Bir oyun üzerinden konuşmak saçma olur. NFS dibine kadar. Hem daha çok zaman harcadım hem de çok daha zevk aldım.

Bence Forza Horizon. Ben daha çok seviyorum.

Toyota "bizim araçlar NFS'ye giremez çünkü biz sokak yarışı istemiyoruz" diyor Supra niye üretildi? S13'ler dedem markete gitsin diye mi çıktı?

İkisinin de yeri ayrı, ama genel açıdan bakınca NFS 2 SE oyununun bende yeri özel olduğundan NFS diyeceğim. Split ekranda tek klavye 2 kişi ne kapışırdık hey gidi.

Abi Forza iyi güzelde NFS de NFS yani...

Bence NFS, bende çok özel yeri var hele ki eski oyunları.

NFS ve Forza'nın tek ortak yani içinde arabalar olması. Biri arcade, sokak yarışı tarzı biri ise daha çok Simulator gibi. Yani pek tartışılabilecek bir konu değil. Arcade seven NFS oynar gerçekçilik isteyen Forza oynar.

Forza neredeyse hiç oynamadım ama küçüklüğüm NFS Underground 2 oynayarak geçti o yüzden NFS.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…