Çözüldü NFS World SoapBox hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Oyuna klasör oluşturdum ama bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim?

1613057304468.png

Çözüm
Oyun orijinal mi?
Oyunun orijinal olması söz konusu değil oyun çoklu oyunculu ve tek bir launcher'ı var. Oyun kapanalı 5-6 yıl oldu. Bu arada ben hatayı buldum. Oluşturduğum dosya masaüstü, belgeler, karşıdan yüklemeler gibi yerlere izin vermiyordu. Bende C diskine NFS world diye klasör açıp rar dosyasındaki dosyaları oraya aktardım. Launcher'ı başlattım, düzeldi. Sorunu kendi başıma çözdüm. Buraya yazdıktan sonra kendimde bu sorunu nasıl çözebilirim diye düşündüm.
Oyun orijinal mi?
Oyunun orijinal olması söz konusu değil oyun çoklu oyunculu ve tek bir launcher'ı var. Oyun kapanalı 5-6 yıl oldu. Bu arada ben hatayı buldum. Oluşturduğum dosya masaüstü, belgeler, karşıdan yüklemeler gibi yerlere izin vermiyordu. Bende C diskine NFS world diye klasör açıp rar dosyasındaki dosyaları oraya aktardım. Launcher'ı başlattım, düzeldi. Sorunu kendi başıma çözdüm. Buraya yazdıktan sonra kendimde bu sorunu nasıl çözebilirim diye düşündüm.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı