NFS2015 hâlâ almaya değer mi?

Doge Lord

Kilopat
Aksiyon-Yarış'a ilgi duyan birisiyim ve bu oyunu çıktığı zamandan istiyordum ancak o zamanlar bilgisayarım kaldırmıyordu. Yakın bir zamanda yeni bir tane toplamıştım ve şimdi bu oyun yine aklıma takıldı. Standart Edition'u 45 TL'ye buldum (50 + %5 indirim), yani aslında fazlasıyla uygun ama bilirsiniz EA işte. Sizce bu oyun almaya değer mi?

Bence kesinlikle almaya değmez. Grafikler o kadar da güzel değil. Sürüş yapısı da çok zevkli değil. Optimizasyon problemi var. Oyun, çıktıktıktan sonra adam akıllı güncelleme dahi almadan bir kenara atıldı.

Bu oyun ilk olarak konsollara çıkmıştı ve ben Need for Speed hayranı birisi olarak heyecanla PS4 için ön sipariş yapmıştım. Oyun çıkış yaptı heyecanla açtım ilk başlarda eğlendim ancak oyunda araç sayısı çok az, haritası da gerçekten ufak geldi ve kısa sürede sıktı. Zaten PC'ye çıktıktan çok kısa süre sonra da "güncelleme bekleyenlerin canı cehenneme yeni oyun üzerinde çalışıyoruz" dediler.

EA, PC platformuna bir kaç yıl önce ücretsiz dağıtmıştı. Para vermeye değmez. Benimde ilk çıktığında beklentim yüksekti ama oyun bayağı kötüydü. Multiplayer kötüydü. Önden çekişli arabayla drift atmak zaten başlı başına komikti.

Kesinlikle alınmaz. Bir hevesle ilk çıktığında "acaba eski nfs serisini ufaktan andırır mı" diyip satın aldığım en büyük hatalardan biri. Eddie'nin GT-R 34'ü ile oyunu "bakın nostaljik zamanlara geri dönüyoruz" diyerek sattırmaya çalıştıkları, ederi 10 lira etmez saçma bir arcade yarış oyunu. Kontroller iyi değil, PC için optimizasyon berbat, şarkı listesi tamamen saçma ve yeni jen. odaklı. Tek güzel tarafı grafikler ve modifiye diyebilirim, onun dışında tamamen sıkılıp bırakabileceğin çöp bir yarış oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…