Furkan Karagülle
Hectopat
Yıllardır kırılmış uygulama veya program kullanmıyorum. Bu oyunu oynamayalı uzun süre oluyor ve bilgisayarım ancak bu tarz oyunları kaldırabiliyor. NFSMW 2005'i nereden indirebilirim?
Gamepass aboneliğine dahil mi? Onda da EA Play gibi bir şey oluyordu galiba.![]()
Buy Need for Speed™ Unbound Now
Ride or die with your crew in Vol. 9: Lockdown - with Lockdown extraction Mode, first ever NFS Motorbikes and NFS 30th Anniversary content.www.ea.com
EA Play satın alarak indirebilirsiniz.
Evet, Game Pass alırsanız bu oyun da EA Play olarak dahil oluyor ve indirebiliyorsun.Gamepass aboneliğine dahil mi? Onda da EA Play gibi bir şey oluyordu galiba
Nasıl yani, ben şimdi Most Wanted oynayabilir miyim? Gamepass abonesiyim ama tüm NFS'leri Crack oynadım meciburiyetten.Evet, Game Pass alırsanız bu oyun da EA Play olarak dahil oluyor ve indirebiliyorsun.
Dostum ben şu an istesem indirebiliyorum, SS atmama gerek yok umarım kanıtlamak için. EA App'i indir göreceksin.Nasıl yani, ben şimdi Most Wanted oynayabilir miyim? Gamepass abonesiyim ama tüm NFS'leri Crack oynadım meciburiyetten.
Ben Xbox'dan baktım o yüzden görememişim demek ki. Teşekkürler.Dostum ben şu an istesem indirebiliyorum, SS atmama gerek yok umarım kanıtlamak için. EA App'i indir göreceksin.
![]()
Buy Need for Speed™ Unbound Now
Ride or die with your crew in Vol. 9: Lockdown - with Lockdown extraction Mode, first ever NFS Motorbikes and NFS 30th Anniversary content.www.ea.com
EA Play satın alarak indirebilirsiniz.
Başka yöntem olarak 116 TL vererek kalıcı olarak oyunu alabilirsin. Üyelikten dolayı bende 116 TL gözüküyor olabilir, sende fazla gözükebilir.Başka yöntemi yok sanırım.
Oyun EA Play'de yok neyden bahsediyorsunuz?Başka yöntem olarak 116 TL vererek kalıcı olarak oyunu alabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.