xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 30 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar, virus mü bu? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2022
C Casper Neo Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 508 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #11 İsim vermek yasak mı? Artı 0 Eksi
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 30 Haziran 2022 #12 xanax32 dedi: İsim vermek yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam sıkıntı değil peki güvenilir bir yer mi yani bilindik mi? Casper Neo dedi: MediaFire gibi bulut indirme sitelerinden indirmiştir yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... MediaFire'a hiç güvenmem. Artı 0 Eksi
xanax32 dedi: İsim vermek yasak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam sıkıntı değil peki güvenilir bir yer mi yani bilindik mi? Casper Neo dedi: MediaFire gibi bulut indirme sitelerinden indirmiştir yüksek ihtimal. Genişletmek için tıkla... MediaFire'a hiç güvenmem.
KS KS xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 30 Haziran 2022 #13 CosmicPaweTR dedi: Tamam sıkıntı değil peki güvenilir bir yer mi yani bilindik mi? Genişletmek için tıkla... Ben oyunu başka yerden indirdim bu exeyide ayrı yerden indirdim. Artı 0 Eksi
CosmicPaweTR dedi: Tamam sıkıntı değil peki güvenilir bir yer mi yani bilindik mi? Genişletmek için tıkla... Ben oyunu başka yerden indirdim bu exeyide ayrı yerden indirdim.
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 30 Haziran 2022 #14 xanax32 dedi: Ben oyunu başka yerden indirdim bu exeyide ayrı yerden indirdim. Genişletmek için tıkla... Tamam fakat yani indirdiğiniz yer bilindik mi onu sordum yani nasıl indirdiğinizi değil. Artı 0 Eksi
xanax32 dedi: Ben oyunu başka yerden indirdim bu exeyide ayrı yerden indirdim. Genişletmek için tıkla... Tamam fakat yani indirdiğiniz yer bilindik mi onu sordum yani nasıl indirdiğinizi değil.
KS KS xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 30 Haziran 2022 #15 CosmicPaweTR dedi: Tamam fakat yani indirdiğiniz yer bilindik mi onu sordum yani nasıl indirdiğinizi değil. Genişletmek için tıkla... Bilindik değil sanırım. Artı 0 Eksi
CosmicPaweTR dedi: Tamam fakat yani indirdiğiniz yer bilindik mi onu sordum yani nasıl indirdiğinizi değil. Genişletmek için tıkla... Bilindik değil sanırım.
keremphoenix77 Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #16 evet zararlı yazılım devamına burdan bakabilirsin ( What is nfsMW.exe? Is it Safe or a Virus? How to remove or fix it ) Artı 0 Eksi
evet zararlı yazılım devamına burdan bakabilirsin ( What is nfsMW.exe? Is it Safe or a Virus? How to remove or fix it )
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 30 Haziran 2022 #17 xanax32 dedi: Bilindik değil sanırım. Genişletmek için tıkla... Hmm şimdi de net konuşamıyorum ki sitenin ismini öğrensem iyi olacakta. Bilindik olmaması kötü haber her şeyi koyabilirler içine bir de .exe indirmişsin. Artı 0 Eksi
xanax32 dedi: Bilindik değil sanırım. Genişletmek için tıkla... Hmm şimdi de net konuşamıyorum ki sitenin ismini öğrensem iyi olacakta. Bilindik olmaması kötü haber her şeyi koyabilirler içine bir de .exe indirmişsin.
KS KS xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 30 Haziran 2022 #18 keremphoenix77 dedi: evet zararlı yazılım devamına burdan bakabilirsin ( What is nfsMW.exe? Is it Safe or a Virus? How to remove or fix it ) Genişletmek için tıkla... Attığın site hiç güvenli bir siteye benzemiyor. Artı 0 Eksi
keremphoenix77 dedi: evet zararlı yazılım devamına burdan bakabilirsin ( What is nfsMW.exe? Is it Safe or a Virus? How to remove or fix it ) Genişletmek için tıkla... Attığın site hiç güvenli bir siteye benzemiyor.
CosmicPaweTR Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 882 Çözümler 5 30 Haziran 2022 #19 keremphoenix77 dedi: Evet zararlı yazılım. Devamına buradan bakabilirsin. ( What is nfsMW.exe? Is it Safe or a Virus? How to remove or fix it ) Genişletmek için tıkla... Burada cidden güzelce açıklamışlar bu linkte her şey yazıyor. xanax32 dedi: Attığın site hiç güvenli bir siteye benzemiyor. Genişletmek için tıkla... Ben girdim birşey yok. Artı 0 Eksi
keremphoenix77 dedi: Evet zararlı yazılım. Devamına buradan bakabilirsin. ( What is nfsMW.exe? Is it Safe or a Virus? How to remove or fix it ) Genişletmek için tıkla... Burada cidden güzelce açıklamışlar bu linkte her şey yazıyor. xanax32 dedi: Attığın site hiç güvenli bir siteye benzemiyor. Genişletmek için tıkla... Ben girdim birşey yok.
KS KS xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 30 Haziran 2022 #20 CosmicPaweTR dedi: Burada cidden güzelce açıklamışlar bu linkte her şey yazıyor. Ben girdim birşey yok. Genişletmek için tıkla... Peki ne anlatıyor virüs mu gerçekten? Artı 0 Eksi
CosmicPaweTR dedi: Burada cidden güzelce açıklamışlar bu linkte her şey yazıyor. Ben girdim birşey yok. Genişletmek için tıkla... Peki ne anlatıyor virüs mu gerçekten?