NFSU 2 Han's RX-7 nasıl olmuş?

Han's RX-7

• 0-5

Oy: 0 0,0%
  • 6-10

Oy: 11 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    11

american_psycho

Decapat
Forum sakinleri, NFSU 2 oyununda Han adlı karakterin şaheser nitelikte olan arabasını yapmaya çalıştım. Elimden geldiği kadar benzettim. Sizce güzel mi? 10 üzerinden kaç verirsiniz?

Son düzenleme:
Forum sakinleri, NFS'u 2 oyununda han adlı karakterin şaheser nitelikte olan arabasını yapmaya çalıştım. Elimden geldiği kadar benzettim. Sizce güzel mi? 10 üzerinden kaç verirsiniz?

Elinize sağlık veilside kasası olsa oyunda keşke. Nasıl yaptınız acaba merak ettim. Bu NFS'u 2 serisinde asla boya kısımlarını anlayamadım.

Han karakterini ve aracını bilmiyorum ama iyi olmuş. Artık satılmayan bu eski NFS oyunları bende de yüklü ama büyük ihtimal zararlı yazılım içeriyordur diye düşünüyorum. Orijinal oyun CD'lerim olsa keşke.

YouTube'da NFS'u 2 han's RX-7 yazınca çıkar hocam, oyunun kendisinde yok.
Yazıyorum fakat modlar falan çıkıyor. Çok saçma gösteriyorlar. Ben genellikle RX-7 için modlar kuruyorum fakat çok zorlanıyorum. Oyundan soğutuyor bir zaman sonra.

Yazıyorum fakat modlar falan çıkıyor. Çok saçma gösteriyorlar. Ben genellikle RX-7 için modlar kuruyorum fakat çok zorlanıyorum. Oyundan soğutuyor bir zaman sonra.

Oyun sende varsa buradan dosyayı atabilme şansım varsa atayım istiyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…