NFT mi BTC mi?

candeniz33

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar NFT satmak pazarlamak zor bir şey mi? Bir ekip ile çalışırsam ne kadar kazanabilirim? Tecrübesi olan var mı?

NFT yapılabilir ekipce daha iyi ve fazla yapılabilir. Fakat pazarlaması zor. Satması zor. Lakin BTC'ye yatır paranı, artmasını bekle. Ben olsam btc düştüğünde yatırır bekletirdim.

NFT yapılabilir ekipce daha iyi ve fazla yapılabilir. Fakat pazarlaması zor. Satması zor. Lakin BTC'ye yatır paranı, artmasını bekle. Ben olsam btc düştüğünde yatırır bekletirdim.

Zaten şu an çok düşük seviyede. Alınacak durumda. HODL yapmak en karlı yöntemdir.

NFT işine çok büyük girip elinde hiçle çıkanı gördüm, aynı şeyi Bitcoin’de de gördüm.

Bana coin işleri daha mantıklı geliyor,

Ayrıca al-sat yaparak orkun ışıtmak'ın saniyeler içerisinde dolar kazandığını unutmamak lazım.

Ayrıca al-sat yaparak orkun ışıtmak'ın saniyeler içerisinde dolar kazandığını unutmamak lazım.

Hocam o tamamen şans. Profesyonel olmayarak yapılmaz öyle şeyler. Ayrıca o yaptığı sırada Boğa piyasasıydı. Yani her coin'in yükseldiği piyasa. Bilmeyen biri yaparsa tüm parasını bile kaybedebilir.

Hocam o tamamen şans. Profesyonel olmayarak yapılmaz öyle şeyler. Ayrıca o yaptığı sırada Boğa piyasasıydı. Yani her coin'in yükseldiği piyasa. Bilmeyen biri yaparsa tüm parasını bile kaybedebilir.
Hocam NFT ile ilgili ekip kurmayı düşünen, BTC'yi soran birinin böyle şeyleri bilmemesi mantıklı mı sizce? Değil. Yani bilen birisine söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…