R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #1 Merhaba. Az önce al sat ile ilgili YouTube üzerinde arama yaptım ve NFT videolarına denk geldim. Arkadaşlar şaka mı bu yoksa bana mı öyle geliyor? Mesela 1 ETH verip NFT alıyorlar. Nedir bu?
Merhaba. Az önce al sat ile ilgili YouTube üzerinde arama yaptım ve NFT videolarına denk geldim. Arkadaşlar şaka mı bu yoksa bana mı öyle geliyor? Mesela 1 ETH verip NFT alıyorlar. Nedir bu?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 27 Şubat 2023 #2 Kara para aklanmadığını varsayarsak, evet. Tecrübeli birisi al-sat yaparak para kazanabilir. Hodl riskli şu markette, bir gün yine nft akımı başlarsa diye tutulabilir.
Kara para aklanmadığını varsayarsak, evet. Tecrübeli birisi al-sat yaparak para kazanabilir. Hodl riskli şu markette, bir gün yine nft akımı başlarsa diye tutulabilir.
kayrwh Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 220 27 Şubat 2023 #3 Aşırı zaman harcaman gerekiyor ama kazananlar var.