Çözüldü Nginx server üzerine yapılan siteye domain alma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Arkadaşlar selamlar. Yakın zamanda bir konu açmıştı, o konudan sonra Raspberry Pi cihazıma Nginx yükledim. Sıkıntısız çalışıyor. İstediğim gibi index.html düzenliyorum. Port yönlendirme de yaptım. Onda da sıkıntı yok. Ama dış ağdan girerken hep modem IP girmem gerekiyor. Bu siteye domain mi almam gerekiyor? Bunu nasıl çözebilirim? Bu işlerde biraz acemiyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sabit IP için ücret ödeyeceksiniz aylık 10 küsur liralarda bir ücreti var diye biliyorum. Domain de yıllık alınır. Domain de almalısın.

Nasıl yapacağına dair de birçok kaynak mevcut piyasada.
Hocam o zaman bu tam benim istediğim bir şey. Ücretsiz olması ayrıca güzel. Free DNS hosting, Cloud DNS hosting and Domain names | ClouDNS bu sitede ücretsiz versiyonu olan şey işimi görür galiba.

Sanırım iş görür.

O olmazsa DuckDNS'de kullanabilirsiniz.

Duck DNS
Tamam hocam. Ama ilk yer daha kolay sanırım. Birde canlı destek de vardı. Oradaki ile konuştum. Sınırsız ve ücretsiz olduğunu söyledi.
Son olarak yapmam gereken ücretsiz DDNS domain alıp Nginx'e yönlendireceğim ve iş bitecek. Doğru mu hocam?

Son olarak yapmam gereken ücretsiz DDNS domain alıp Nginx'e yönlendireceğim ve iş bitecek. Doğru mu hocam?
Evet hocam. Bildiğim kadarıyla öyle. IP ile dışarıdan erişilebilir haldeyse sistem sadece DDNS kurulumunu yapmanız yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…