ayanami_rei Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Ngrok'ta TCP port açmak için artık kart girmemiz gerekiyor. Bu yüzden Ngrok alternatifi uygulama arıyorum. Pocketriot'u denedim fakat çalışmıyordu. Port açmak için kullanacağım.
Ngrok'ta TCP port açmak için artık kart girmemiz gerekiyor. Bu yüzden Ngrok alternatifi uygulama arıyorum. Pocketriot'u denedim fakat çalışmıyordu. Port açmak için kullanacağım.
yunusebaran Kilopat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 905 Çözümler 8 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM Cinsiyet Erkek Meslek 3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist 23 Kasım 2024 #2 Localtunnel'i tavsiye ediyorum, deneyimledim.
ayanami_rei Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 yunusebaran dedi: Localtunnel'i tavsiye ediyorum, deneyimledim. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam. Bu arada bedava mı?
yunusebaran dedi: Localtunnel'i tavsiye ediyorum, deneyimledim. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam. Bu arada bedava mı?
yunusebaran Kilopat Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 905 Çözümler 8 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9-13900K – RTX 4070 Ti Super – 32 GB 5600MHz DDR5 RAM Cinsiyet Erkek Meslek 3D CAD Jewelry Designer and Environment Artist 23 Kasım 2024 #4 ayanami_rei dedi: Deneyeceğim hocam. Bu arada bedava mı? Genişletmek için tıkla... Evet ücretsiz, Localtunnel hakkında blog yazısı yazmışlar linkini ekledim tıklayıp okuyabilirsin daha detaylı bir anlatıma sahip.
ayanami_rei dedi: Deneyeceğim hocam. Bu arada bedava mı? Genişletmek için tıkla... Evet ücretsiz, Localtunnel hakkında blog yazısı yazmışlar linkini ekledim tıklayıp okuyabilirsin daha detaylı bir anlatıma sahip.