Ngrok ile Minecraft sunucusu nasıl kurulur?

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Aşağıda atacağım linkteki rehbere uyarak sunucu kurmayı denedim ancak rehberde anlatıldığı gibi şeyler olmuyor bir türlü. Nasıl açabilirim?

Dosya Ekleri

• 1702898370388.png
    1702898370388.png
    351,3 KB · Görüntüleme: 229
Size verdiği çıktıyı kullanarak komutunuzu düzeltin. Yanlış şekilde komut girdisi yapıyorsunuz.

Size verdiği çıktıyı kullanarak komutunuzu düzeltin. Yanlış şekilde komut girdisi yapıyorsunuz.
Yabancı kaynaklardan daha fazla araştırma yaptım ve çözdüm hocam. Sadece ngrok tcp 25565 komutunu yaptığımda çözüldü ve sunucumu açtım. Server IP olarak da server.properties dosyasından IP'yi 127.0.0.1 yaptığımda sunucum açıldı direkt.

Olamam çünkü Ngrok'u uzun süredir kullanmıyorum. Evde sabit IP hizmetim olduğu için Ngrok'u bıraktım tamamen.

Peki sabit IP hizmetini nasıl aldınız sadece onu almak yetiyor mu ve ne kadar hocam. Bu durumdan bıktım arkadaşlarla bir oyun oynayalm sunucu kiralık diyorum ne Minecraft'ta ne BeamNG de ne armada sunucu açabiliyorum.

Peki sabit IP hizmetini nasıl aldınız sadece onu almak yetiyor mu ve ne kadar hocam. Bu durumdan bıktım arkadaşlarla bir oyun oynayalm sunucu kiralık diyorum ne Minecraft'ta ne BeamNG de ne armada sunucu açabiliyorum.
Sağlayıcınızla görüşünüz. Her sağlayıcının kendi ücreti var. TürkNet kullanıyorum ve zamlar sonrasında 150 TL'ye çıktı.
Sabit IP hizmeti sonrası Minecraft sitesinden son sürümün server.jar dosyasını indirip belirlediğiniz klasörde kurulum yapınız. Eula kabul ettikten sonra server.properties dosyasından sunucunuzu ayarlayabilirsiniz. Son adımda da modeminiz neyse artık ilgili kısımdan port açmanız gerekmekte.

Sağlayıcınızla görüşünüz. Her sağlayıcının kendi ücreti var. TurkNet kullanıyorum ve zamlar sonrasında 150 TL'ye çıktı.
Sabit IP hizmeti sonrası Minecraft sitesinden son sürümün server. Jar dosyasını indirip belirlediğiniz klasörde kurulum yapınız. EULA kabul ettikten sonra server. Properties dosyasından sunucunuzu ayarlayabilirsiniz. Son adımda da modeminiz neyse artık ilgili kısımdan port açmanız gerekmekte.

Ayni TurkNet kullanıyorum da ayda 2 3 giricemiz için parada veresim gelmiyor neyse bakacağız artik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı