Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #1 Proof of resıdence diye bir kısma geldim ne istiyor benden tam anlamadım. İngilizcesi iyi birileri yardım edebilir mi? Google tam çevirmiyor. Dosya Ekleri unknown.png 56,3 KB · Görüntüleme: 64 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2022
Proof of resıdence diye bir kısma geldim ne istiyor benden tam anlamadım. İngilizcesi iyi birileri yardım edebilir mi? Google tam çevirmiyor.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 6 Temmuz 2022 #2 İkametgah doğrulama gibi bir şey. Evde faturası sizin üstünüze olan interneti faturası gibi bazı belgelerden birini yükleyerek o adreste sizin ikamet ettiğinizi doğrulamanızı istiyor.
İkametgah doğrulama gibi bir şey. Evde faturası sizin üstünüze olan interneti faturası gibi bazı belgelerden birini yükleyerek o adreste sizin ikamet ettiğinizi doğrulamanızı istiyor.
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 6 Temmuz 2022 #3 E-Devlet üzerinden ikamet belgesi veya banka dekontu yüklemeniz yeterli olur.