Aydn51 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #1 RAM Kingstone 16GB 3600Mhz DDR4 Ekran kartı AMD Radeon RX6400 Anakart TUF GAMING A520-M PLUS İşlemci AMD Ryzen 5 5500 Windows'um güncel, indirmeyi iptal edip 3 kere tekrar yüklemeye çalıştım aynı yerde takılı kalıyor Xbox desteği yardımcı olamıyor. Yardım edebilir misiniz?
Windows'um güncel, indirmeyi iptal edip 3 kere tekrar yüklemeye çalıştım aynı yerde takılı kalıyor Xbox desteği yardımcı olamıyor. Yardım edebilir misiniz?
Çözüm kerem fas 7 Mayıs 2024 Aynı hatayı alıyorum aynı oyunda çözümünü bulabildiniz mi? Hocam çözümü buldum. VPN ile indirin.
W wixelyn Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 59 3 Mayıs 2024 #2 Aynısını yaşıyorum hala çözüm bulamadım. Artı 0 Eksi
KS KS Aydn51 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #3 wixelyn dedi: Aynısını yaşıyorum hala çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim çözemiyorum Xbox'da suçu PlatinumGames'e atmaya başladı. Artı 0 Eksi
wixelyn dedi: Aynısını yaşıyorum hala çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim çözemiyorum Xbox'da suçu PlatinumGames'e atmaya başladı.
W wixelyn Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 59 3 Mayıs 2024 #4 Aydn51 dedi: Her şeyi denedim çözemiyorum Xbox'da suçu PlatinumGames'e atmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Ben bir süre ellemedim sonra kendi kendine çözüldü sorun. Nasıl oldu hiçbir fikrim yok. Artı 0 Eksi
Aydn51 dedi: Her şeyi denedim çözemiyorum Xbox'da suçu PlatinumGames'e atmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Ben bir süre ellemedim sonra kendi kendine çözüldü sorun. Nasıl oldu hiçbir fikrim yok.
KS KS Aydn51 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #5 wixelyn dedi: Ben bir süre ellemedim sonra kendi kendine çözüldü sorun. Nasıl oldu hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Ortalama ne kadar süre dokunmadın? Artı 0 Eksi
wixelyn dedi: Ben bir süre ellemedim sonra kendi kendine çözüldü sorun. Nasıl oldu hiçbir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Ortalama ne kadar süre dokunmadın?
W wixelyn Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 59 3 Mayıs 2024 #6 Aydn51 dedi: Ortalama ne kadar süre dokunmadın? Genişletmek için tıkla... 1 saat kadar. Artı 0 Eksi
KS KS Aydn51 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #7 wixelyn dedi: 1 saat kadar. Genişletmek için tıkla... 1 saatten çok daha fazla bekledim galiba ama düzelmedi, beklemeye devam edeceğim gibi. Artı 0 Eksi
wixelyn dedi: 1 saat kadar. Genişletmek için tıkla... 1 saatten çok daha fazla bekledim galiba ama düzelmedi, beklemeye devam edeceğim gibi.
W wixelyn Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 59 3 Mayıs 2024 #8 Aydn51 dedi: 1 saatten çok daha fazla bekledim galiba ama düzelmedi, beklemeye devam edeceğim gibi. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlattın mı hiç? Artı 0 Eksi
Aydn51 dedi: 1 saatten çok daha fazla bekledim galiba ama düzelmedi, beklemeye devam edeceğim gibi. Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlattın mı hiç?
KS KS Aydn51 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #9 wixelyn dedi: PC'yi yeniden başlattın mı hiç? Genişletmek için tıkla... Yapmadığım şey kalmamıştır. Artı 0 Eksi
kerem fas Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #10 Aynı hatayı alıyorum aynı oyunda çözümünü bulabildiniz mi? Hocam çözümü buldum. VPN ile indirin. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi Çözüm