Aydn51 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #1 RAM Kingstone 16GB 3600Mhz DDR4 Ekran kartı AMD Radeon RX6400 Anakart TUF GAMING A520-M PLUS İşlemci AMD Ryzen 5 5500 Windows'um güncel, indirmeyi iptal edip 3 kere tekrar yüklemeye çalıştım aynı yerde takılı kalıyor Xbox desteği yardımcı olamıyor. Yardım edebilir misiniz?
Windows'um güncel, indirmeyi iptal edip 3 kere tekrar yüklemeye çalıştım aynı yerde takılı kalıyor Xbox desteği yardımcı olamıyor. Yardım edebilir misiniz?
Çözüm kerem fas 7 Mayıs 2024 Aynı hatayı alıyorum aynı oyunda çözümünü bulabildiniz mi? Hocam çözümü buldum. VPN ile indirin.
KS KS Aydn51 Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #11 kerem fas dedi: Aynı hatayı alıyorum aynı oyunda çözümünü bulabildiniz mi? Hocam çözümü buldum. VPN ile indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de beklemeyle düzeldi, sizde de düzelmesine sevindim. Artı 0 Eksi
kerem fas dedi: Aynı hatayı alıyorum aynı oyunda çözümünü bulabildiniz mi? Hocam çözümü buldum. VPN ile indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de beklemeyle düzeldi, sizde de düzelmesine sevindim.