4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 30 Haziran 2023 #1 Yine indirime girmiş. Sadece 2B için bile değer bu fiyata. NieR:Automata™ on Steam NieR: Automata tells the story of androids 2B, 9S and A2 and their battle to reclaim the machine-driven dystopia overrun by powerful machines. store.steampowered.com
Yine indirime girmiş. Sadece 2B için bile değer bu fiyata. NieR:Automata™ on Steam NieR: Automata tells the story of androids 2B, 9S and A2 and their battle to reclaim the machine-driven dystopia overrun by powerful machines. store.steampowered.com
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.310 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #2 Güzel fiyat. İLeride zam gelmemesine imkan yok kesinlikle gelir.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 30 Haziran 2023 #3 Türle alakam yok. Yine de sarar mı?
Umutsuz bir insan Picopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 606 Çözümler 1 30 Haziran 2023 #4 Sırf bu ablamız için bile alınır. mavıuszed dedi: Türle alakam yok. Yine de sarar mı? Genişletmek için tıkla... CS, Valorant ve LoL manyağı olan ben bile eğlendim bu oyundan gerisini sen düşün.
Sırf bu ablamız için bile alınır. mavıuszed dedi: Türle alakam yok. Yine de sarar mı? Genişletmek için tıkla... CS, Valorant ve LoL manyağı olan ben bile eğlendim bu oyundan gerisini sen düşün.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.289 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #5 Umutsuz bir insan dedi: Sırf bu ablamız için bile alınır. Eki Görüntüle 1842291 Genişletmek için tıkla... Ve o güzelim başarımın kilidini açmak için
Umutsuz bir insan dedi: Sırf bu ablamız için bile alınır. Eki Görüntüle 1842291 Genişletmek için tıkla... Ve o güzelim başarımın kilidini açmak için
Umutsuz bir insan Picopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 606 Çözümler 1 30 Haziran 2023 #6 Starlink_0 dedi: Ve o güzelim başarımın kilidini açmak için Genişletmek için tıkla... Vallahi oyun resmen o başarıyı kazanalım diye uğraşıyor. Savaş esnasında bizim ligdeki hakemlerden daha çok firikik veriyor ablamız.
Starlink_0 dedi: Ve o güzelim başarımın kilidini açmak için Genişletmek için tıkla... Vallahi oyun resmen o başarıyı kazanalım diye uğraşıyor. Savaş esnasında bizim ligdeki hakemlerden daha çok firikik veriyor ablamız.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 30 Haziran 2023 #7 Bir de replicant varmış. İlk hangisi oynanmalı?
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.289 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #8 mavıuszed dedi: Bir de replicant varmış. İlk hangisi oynanmalı? Genişletmek için tıkla... replicant bundan sonra oynanmalı.
mavıuszed dedi: Bir de replicant varmış. İlk hangisi oynanmalı? Genişletmek için tıkla... replicant bundan sonra oynanmalı.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 30 Haziran 2023 #9 Starlink_0 dedi: Replicant bundan sonra oynanmalı. Genişletmek için tıkla... Replicant automata öncesini anlatmıyor muydu? Hikayeyi tam olarak anlamak için replicant önce oynanmalı diye biliyorum ben.
Starlink_0 dedi: Replicant bundan sonra oynanmalı. Genişletmek için tıkla... Replicant automata öncesini anlatmıyor muydu? Hikayeyi tam olarak anlamak için replicant önce oynanmalı diye biliyorum ben.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.289 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #10 Umutsuz bir insan dedi: Vallahi oyun resmen o başarıyı kazanalım diye uğraşıyor. Savaş esnasında bizim ligdeki hakemlerden daha çok firikik veriyor ablamız. Genişletmek için tıkla... Ölürüm ölürüm Ablamda ne arasan var.
Umutsuz bir insan dedi: Vallahi oyun resmen o başarıyı kazanalım diye uğraşıyor. Savaş esnasında bizim ligdeki hakemlerden daha çok firikik veriyor ablamız. Genişletmek için tıkla... Ölürüm ölürüm Ablamda ne arasan var.