mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 30 Haziran 2023 #11 Starlink_0 dedi: Replicant bundan sonra oynanmalı. Genişletmek için tıkla... Replicant pahalıymış zaten. Alacağımı sanmıyorum.
Starlink_0 dedi: Replicant bundan sonra oynanmalı. Genişletmek için tıkla... Replicant pahalıymış zaten. Alacağımı sanmıyorum.
boreas37 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 370 Çözümler 2 30 Haziran 2023 #12 Starlink_0 dedi: replicant bundan sonra oynanmalı. Genişletmek için tıkla... Replicant daha önce çıkan Gestalt'ın remakesi.
Starlink_0 dedi: replicant bundan sonra oynanmalı. Genişletmek için tıkla... Replicant daha önce çıkan Gestalt'ın remakesi.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2023 #13 455146 dedi: Yine indirime girmiş. Sadece 2B için bile değer bu fiyata. NieR:Automata™ on Steam NieR: Automata tells the story of androids 2B, 9S and A2 and their battle to reclaim the machine-driven dystopia overrun by powerful machines. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Hocam B'ye basıp imha edince eteği açılıyor mu? Aldım da yapamadım. Save mantığıda hoşuma gitmedi 1 buçuk saat ilerledim ama sıfırdan başlattı ya.
455146 dedi: Yine indirime girmiş. Sadece 2B için bile değer bu fiyata. NieR:Automata™ on Steam NieR: Automata tells the story of androids 2B, 9S and A2 and their battle to reclaim the machine-driven dystopia overrun by powerful machines. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Hocam B'ye basıp imha edince eteği açılıyor mu? Aldım da yapamadım. Save mantığıda hoşuma gitmedi 1 buçuk saat ilerledim ama sıfırdan başlattı ya.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.289 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #14 455146 dedi: Replicant automata öncesini anlatmıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Aslında evet ama amaaan çok büyük bir şey yok. Yani hangisi ilk oynansa fark etmez. Ama doğru Replicant önceki hikayeyi anlatıyor.
455146 dedi: Replicant automata öncesini anlatmıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Aslında evet ama amaaan çok büyük bir şey yok. Yani hangisi ilk oynansa fark etmez. Ama doğru Replicant önceki hikayeyi anlatıyor.
Umutsuz bir insan Picopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 606 Çözümler 1 30 Haziran 2023 #15 Liberte Sergen dedi: Hocam B'ye basıp imha edince eteği açılıyor mu? Aldım da yapamadım. Save mantığıda hoşuma gitmedi 1 buçuk saat ilerledim ama sıfırdan başlattı ya. Genişletmek için tıkla... Hocam siz sırf eteği açmak için save noktaları açılmadan B'ye basıp imha mı ettiniz?
Liberte Sergen dedi: Hocam B'ye basıp imha edince eteği açılıyor mu? Aldım da yapamadım. Save mantığıda hoşuma gitmedi 1 buçuk saat ilerledim ama sıfırdan başlattı ya. Genişletmek için tıkla... Hocam siz sırf eteği açmak için save noktaları açılmadan B'ye basıp imha mı ettiniz?
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.289 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #16 Umutsuz bir insan dedi: Hocam siz sırf eteği açmak için save noktaları açılmadan B'ye basıp imha mı ettiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun aşkı hocam. Arkadaş achivement speedrun yapmak için yapmıştır.
Umutsuz bir insan dedi: Hocam siz sırf eteği açmak için save noktaları açılmadan B'ye basıp imha mı ettiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun aşkı hocam. Arkadaş achivement speedrun yapmak için yapmıştır.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 30 Haziran 2023 #17 Hocam Türkçe yaması var mı automatanın?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2023 #18 Umutsuz bir insan dedi: Hocam siz sırf eteği açmak için save noktaları açılmadan B'ye basıp imha mı ettiniz? Genişletmek için tıkla... Save aldım zaten. Ama en baştan atıyor.
Umutsuz bir insan dedi: Hocam siz sırf eteği açmak için save noktaları açılmadan B'ye basıp imha mı ettiniz? Genişletmek için tıkla... Save aldım zaten. Ama en baştan atıyor.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.289 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #19 mavıuszed dedi: Hocam Türkçe yaması var mı automatanın? Genişletmek için tıkla... Evet. Paralı iyi bir tane var.
mavıuszed dedi: Hocam Türkçe yaması var mı automatanın? Genişletmek için tıkla... Evet. Paralı iyi bir tane var.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2023 #20 Starlink_0 dedi: Evet. Paralı iyi bir tane var. Genişletmek için tıkla... Paralısı nerede ben ücretsiz olanını kullanıyorum çok fark var mı?
Starlink_0 dedi: Evet. Paralı iyi bir tane var. Genişletmek için tıkla... Paralısı nerede ben ücretsiz olanını kullanıyorum çok fark var mı?